filme-online-banner

Power Rangers (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF
Scenariu: Joseph Kahn, James Van Der Beek
IMDB Rating: 7,9
Regizor(i): Joseph Kahn
Actori: Katee Sackhoff, James Van Der Beek, Russ Bain

Acest Power Rangers, un nou film fan (sau “bootleg”, în calitate de producător Adi Shankar-l numesc), regizat de Joseph Kahn. În timp ce Shankar a produs anterior bootleg de Punisher (care joaca Thomas Jane) și Venom (care joaca Ryan Kwanten), Shankar și Kahn sunt profesioniști de la Hollywood – Shankar a fost un producător de pe Dredd, Lone Survivor si The Grey și Kahn are un CV foarte mare ca un director de videoclipuri muzicale, împreună cu filme ca cuplu și de detenție. Deci, de ce ți-au făcut o neautorizate Power Rangers de film scurt, care este umplut cu violență grafică, injura si chiar un threesome implicită între un Ranger de putere și două raufacatori PR (jucat de stele porno, nu mai puțin)?
După cum explică Kahn într-un interviu cu HitFix, Power Rangers este menit ca o satiră, luând “Dark și curajos” reboot manie la Hollywood, în măsura în care ar putea merge. Spune Kahn, “întuneric și pietricele lucru reboot este un astfel de clișeu că intenția nu a fost numai pentru a face întuneric și pietricele, dar face chiar mai întunecat și mai indraznet decat ai putea imagina, eventual, prin urmare, creierul, sângele și violența și sex. ”
Un film de scurt metraj re imaginarea de Power Rangers regizat de Joseph Kahn și încearcă James Van Der Beek, Katee Sackhoff, baddie Yakuza din sezonul final al True Blood, un fierbinte ca dracu ‘adult star de film, un tip care arata nimic ca Jason David Frank, și o mulțime de alte fete care nu sunt prea familiarizat. Funcționează? Sorta. Dacă acest lucru a fost real, ceea ce o tease secvența de deschidere ar fi fost. Care trailer teaser ar fi putut rupt Internet. Turnare James Van Der Beek a fost geniu pur. Puteți să spuneți că e un super laid back tip, și nimic nu țipă 90 de nostalgie ca dracu domnului Dawson ‘Creek.