filme-online-banner

Preţul Răzbunării – Elephant White (2011) film online subtitrat

Regia: Prachya Pinkaew, Patrick Lussier, Ernie Barbarash
Actori: Jirantanin Pitakporntrakul, Weeraprawat Wongpuapan, Suteerush Channukool, Kevin Bacon, Djimon Hounsou
Anul: 2011
Gen: Fantezie, Crima, Actiune
Durata: 91 minute
IMDB: 5.0/10 din 6676 voturi

Prachya Pinkaew este în mare măsură responsabile pentru unele dintre cele mai bune filme de arte marțiale în memoria recentă. Filme precum “Ong Bak”, “Tom Yum Goong” (aka “protector”), și “Chocolate” sunt pline până la refuz cu genunchii zboară, coate filare, și practic nebun nebuni Muay Thai fac cascadorii nebun, și asta e ceea ce le face Grozav. Cel mai recent film său, “Preţul Răzbunării”, este primul său film în limba engleză, și tocmai a fost lansat direct video.
Deși există unele calități admirabile (orice film care începe cu o banda motocicleta explodează nu poate fi de rău), “Preţul Răzbunării” este o experiență underwhelming. Pinkaew lipeste de standard, tariful său interlopă penale, dar acest film face foarte clar că a fost colaborarea cu actori precum Tony Jaa, care este în esență un noduros dude mic cascadorie, că într-adevăr a făcut filmele lui iasa in evidenta. De data aceasta în jurul valorii de Pinkaew funcționează cu mai mulți actori veterani, care se întâmplă să fie mult mai puțin realizat luptători, iar filmul suferă pentru el. Într-un film ca acesta, puteți ierta multe alte aspecte dacă acțiunea este destul de bun (nimeni nu este de gând să acuze “Ong Bak” de a avea cea mai mare poveste spusă vreodată). Cu toate acestea, în cazul “Preţul Răzbunării”, în timp ce acțiunea nu este rău, ea paleste in comparatie cu alte filme Pinkaew lui.
Biserica Curtie (Djimon Hounsou) este un asasin CIA instruit, acum freelancing pentru oricine dorește să furculiță peste onorariul considerabilă. El este angajat de un tată îndurerat de a extermina o bandă de traficanți de persoane care răpit fiica sa, a fost o dependent de heroina, dovedit-o afară, și în cele din urmă ucis-o.