filme-online-banner

Prieten de familie – The Family Friend (2006) film online subtitrat

Titlu original: L’amico di famiglia
Regia: Paolo Sorrentino
Actori: Giorgio Colangeli, Lorenzo Gioielli, Fabrizio Bentivoglio, Laura Chiatti, Luigi Angelillo
Anul: 2006
Gen: Drama
Durata: 102 minute
IMDB: 7.1/10 din 2018 voturi

Puțin mai cald decât în ​​mod riguros la rece “Consecințele Love”, dar cu o concepție similară a spațiului și personajele paralizate emotional plasate în ea, a treia caracteristica Paolo Sorrentino lui “Prieten de familie” extinde viziunea singular Helmer maverick, deși de data aceasta el a conceput o mai lume complexă pentru a ilustra filozofia lui: toată lumea fură, și toată lumea este nefericită” Povestea Prieten de familie unui rechin împrumut bine neplăcut al cărui mizantropie poate fi din cauza aspectului său prost este deseori original pe suprafața, dar distanțarea în ton. Asigurați-vă că împartă AUDs și critici deopotrivă, B.O. este puțin probabil să se împrietenească stilizari calculate Sorrentino, deși jocul Arthouse scurt este probabil.

În cazul în care “consecințe” caractere limitate și păstrate stabilite-up-uri la un nivel minim de rezervă, “Prieten de familie” țese într-o gamă mai extinsă de personae, deși creșterea numărului nu este egal cu o incidență mai mare a umanității. Geremia de “Geremei (Giacomo Rizzo), cunoscut sub numele de Geremia inima-de-aur, este cămătar prietenos a cartierului, folosind un anumit har fals vorbăreț pentru a simula preocuparea pentru oameni disperati care vin la unitatea sa de croitorie pentru împrumuturi. Mândru Saverio (Gigi Angelillo) se umilește, cerând bani pentru a plăti pentru o nunta potrivit pentru fiica Rosalba (Laura Chiatti), cu toate că mireasa ar renunta mai degrabă părți decât afacere cu urât cămătar. Înainte de căsătorie ea împinge în jos dezgustul ei și permite Geremia o violeze în schimbul limitarea tarifelor sale cămătărești.

Fond de citând din “Reader Digest” păstrând în același timp o pretenție de preocupare pentru clientii sai (“ultima mea gândire va fi pentru tine”), Geremia este parte Mefisto, o parte Faust, și toate dezgustător. Zgârcit și misogin, locuiește cu mama sa invalid (Clara Bindi) într-un apartament întunecată care se scurge un lichid de bilă la fel de afectate ca locuitorii săi. Deși refuzul de a folosi cuvântul “prieten”, la egal la egal lui Lone este Gino (Fabrizio Bentivoglio), un wannabe cowboy discret care actioneaza ca spion Geremia când clienții plânge fals sărăciei.