filme-online-banner

Proiectul Almanac – Project Almanac (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Mister, SF
Scenariu: Dean Israelite
IMDB: 6.4
Regizor(i): Jason Pagan, Andrew Deutschman
Actori: Amy Landecker, Sofia Black-D’Elia, Jonny Weston, Virginia Gardner


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Proiectul Almanac – Project Almanac

Să descoperi și să folosești o mașină a timpului pare a fi cea mai tare distracție din lume pentru mai mulți adolescenți. Care profită de situație pentru a repara greșeli din trecut sau pur. Si simplu pentru a le face farse celor din jur. Dar când devine evident că toate acțiunile lor. Au consecințe catastrofale în viitor, ei trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a șterge efectul rătăcirilor lor temporale.

Lăsând la o parte că nu sunt fanul şi adeptul filmelor filmate în stil POV; ba chiar îmi displac. Filmul Project Almanac online subtitrat e chiar drăguţel şi amuzant pe alocuri. E puţin fuşerit dar filmele cu puşti de liceu au întotdeauna un feeling aparte.

Are câteva clişeee. Acum; vreo două la repezeală; de exemplu: dacă ai o maşină a timpului chiar n-ai fi curios sau nu ţi-ai dori să mergi în viitor? Numai în trecut? Sau un alt clişeu: ăştia filmează cu o cameră. Se deplasează la zeci de metri de ea dar se aude ce vorbesc ca şi când ar fi lângă cameră…

Marea majoritate a filmelor Proiectul Almanac online subtitrat pe această temă; cu maşini ale timpului; sugerează că trecutul nu se poate schimba şi că ce a fost în trecut e bătut în cuie. Şi culmea; în acest film “aflăm” că trecutul se poate schimba nevoie mare. Na belea!

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: