filme-online-banner

Psihoza 4 Începutul – Psycho 4 The Beginning (1990) film online subtitrat

Regia: Mick Garris
Actori: CCH Pounder, Henry Thomas, Olivia Hussey, Donna Mitchell, Cynthia Garris
Anul: 1990
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.5

Norman Bates este eliberat din spital mental din nou, după ce a fost re-incarcerat la sfârșitul Psycho III; după ce a petrecut mai mulți ani acolo, el este judecat reabilitat pentru a doua oară. Norman este acum căsătorită cu un tânăr pe nume Connie asistentă și așteaptă un copil. Norman se teme secret că copilul va moșteni boala sa psihică, așa că trebuie să caute închidere odată și pentru totdeauna in Psihoza 4.

Radio talk-show-gazdă Fran Ambrose discută subiect de matricidului cu oaspete ei Dr. Richmond, fostul psiholog lui Norman. Norman solicită spectacol, folosind aliasul “Ed”, pentru a spune povestea lui. Narativ Norman este văzută ca o serie de flashback-uri stabilite în anii 1940 și 1950, unele ușor de ordine. Când Norman este de șase ani, tatăl său moare, lasandu-l in grija mamei sale, Norma. De-a lungul anilor, in Psihoza 4, Norma (care este implicit de a suferi de schizofrenie si tulburari de personalitate borderline) domină fiul ei, învățându-l că sexul este păcătos și dressing-l în haine fete ca pedeapsă pentru a obține o erecție în prezența ei.

Cei doi trăiesc în izolare mulțumit la casa mare ca în cazul în care nu există nimeni în lume, până când, în 1949, in Psihoza 4, ea devine logodită cu un bărbat pe nume prost Chet Rudolph. Driven peste margine cu gelozie și suferă de Norma și Chet lui abuz constant, Norman ucide ambele servindu-i otrăvit ceai rece, apoi fură și păstrează cadavrul mamei sale. El dezvoltă o personalitate împărțită în care el “devine” mama lui de a suprima vina de uciderea ei; ori de câte ori acest lucru personalitate preia, îl conduce să se îmbrace în haine mamei sale, a pus pe o peruca, și vorbesc cu el însuși în vocea ei. Ca “Mama”, a ucide două femei locale care încearcă să-l seducă în timpul șederii lor la hotel sa nou-deschis.