homepage-ptt

Pussy Is The Best Medicine (2018) Film Erotic Online


Length: 2 hrs. 52 mins.
Rating: XXX
Released: Apr 25 2018
Production Year: 2018
Studio: Brazzers
Cast: Chanel Preston, Kagney Linn Karter, Alexis Fawx, Ella Hughes, Tory Lane, Marsha May


Pussy Is The Best Medicine (2018) Online HD


Review Pussy Is The Best Medicine (2018)

Du-te o dată, cumming de două ori Dr. Lane din Pussy Is The Best Medicine film erotic online, este un doctor fierbinte cu metode neortodoxe. Astăzi îi ajută pe pacientul său Ramon să-și descopere falca îndoită prin faptul că o mănâncă afară. Acest lucru îl transformă atât de mult încât acum trebuie să-și termine treaba. Ramon respectă ordinele medicului și dă-i bine și greu.

Băiat dentist bun Ella Hughes tocmai a terminat de lucru pe pacientul ei Danny, care, de asemenea, se întâmplă să fie fostul ei. Ea vrea pula lui mare înapoi în viața ei, așa că el îi oferă o acadea pentru a fi un băiat atât de bun. Danny crede că nu poate fi influențat de bomboane, dar tratamentele dulce ale doctorului Ella sunt prea bune pentru a trece!

Apel greu Charles este pus pe canapea după ce a luat o pastilă albastră. Așa că el cheamă un medic pentru o chemare la domiciliu. Dr. Preston este uimit de dimensiunea cocoșului dur al pacientului. Ea este fermă cu pacientul ei: fie are grijă de erecția sa trecătoare, fie o duce la spital. Dera îi permite doctorului fierbinte să-și lucreze magia.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: