filme-online-banner

Puterea banului – The International (2009) film online subtitrat

Regia: Tom Tykwer
Actori: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl
Anul: 2009
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 118 minute
IMDB: 6.5/10 din 56290 voturi

Nu din zilele de filme “Puterea banului” mute au bancheri ca grup a fost aruncat fără milă, astfel ca răufăcători. Ei au folosit pentru a purta mustățile cerate si arunca văduve și orfani afară, în furtună. Acum mustățile sunt plecat. “Banker” a fost inclus în termenul atotcuprinzătoare “Wall Street.” Bancherii din oferte de arme broker “The International”, vinde rachete sub tejghea și asasina oricine devine prea Snoopy. În primul rând te arunce în furtună, atunci te arunce în aer.

Dacă acest lucru este un portret corect nu este scopul unei revizuiri de film “Puterea banului” pentru a determina. Este exactă a bancherilor la vedere aici, și având în vedere fața Armin Mueller-Stahl, o dată familiar ca un băiat bun, se bucură de acum o noua cariera ca un personaj negativ nemilos. Banca sa, cu sediul la Luxemburg, ca atât de multe scheme sunt, a fost asasinarea Nosy-Parkers pentru prea aproape de operațiunile lor, care implică investiții în rebelii africani, arme nucleare și înarmarea ambele părți ale conflictului israeliano-palestinian.

Se pare pentru a vă că o bancă cu sediul în Luxemburg cere pentru el, la fel ca o fată drăguță, nu ar trebui să închiria o cameră într-un bordel? În scenele de deschidere ne întâlnim cu agentul Interpol Louis Salinger (Clive Owen), păstrând ceas la Berlin ca partenerul său se întâlnește cu un insider al băncii. Partenerul este ucis prin mijloace misterioase, și că, cum se spune, face personal. Salinger este alăturat Eleanor Whitman (Naomi Watts), un avocat din Manhattan district, din motive de aplicare a legii, dar noros cele dramatice excelente: Este mare de a avea un blond curajos în complot in “Puterea banului”.