filme-online-banner

Rătăciţi printre cuvinte – Lost in Translation (2003) film online subtitrat

Regia: Sofia Coppola
Actori: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi
Anul: 2003
Gen: Drama
Durata: 101 minute
IMDB: 7.8/10 din 207111 voturi

Actorie Bill Murray în Sofia Coppola “Lost in Translation” este cu siguranță una dintre cele mai performante controlate minunat in filme “Rătăciţi printre cuvinte” recente. Fără ea, filmul ar putea fi unwatchable. Cu aceasta, eu nu pot lua ochii de departe. Nu pentru un al doilea, nu pentru un cadru, nu sa se concentreze relaxa, și totuși se pare efort. Se spune uneori de un actor care nu-l putem vedea în calitate. Nici măcar nu pot vedea nu-l acționează. El pare a fi existente, numai existente, în situația creată pentru el de Sofia Coppola.

Este el “Rătăciţi printre cuvinte”? Am cunoscut Murray de la zilele sale de la Second City. Sa căsătorit cu sora unei fete am fost intalniri. Nu am fost niciodată prieteni, nu am nici perspective personale, dar pot spune destul de am vazut cum se comporta in grupuri mici informale de prieteni, și nu a fost place Bob Harris, caracterul său în film. Da, îi place să rămână low-cheie. Da, uscăciune și subestimare vin natural la el. Partajarea o etapă la Second City cu John Belushi, el a fost un planor în contrast cu pilotul kamikaze. El nu este un actor-o notă. El face furia, frica, dragoste, indiferent de, și comedie larg. Dar ceea ce face el in “Lost in Translation”, arata la fel de mult de o acoperire ca și cum ar jucau Henry Higgins. El permite ca filmul sa fie la fel de mare ca Coppola visat de ea, în modul în care ea intenționează, și puțini regizori sunt atât de norocos.

Ea are un singur obiectiv: ea vrea să arate doi oameni singuri în vasta Tokyo străine și vin la realizarea reciprocă că viețile lor sunt blocate. Poate ceea ce căutați este acelasi lucru l-am auzit căutăm în căsătorie: Un martor. Coppola vrea să se acest drept notă in Rătăciţi printre cuvinte. Nu este un vizualizator care nu se așteaptă Bob Harris și Charlotte (Scarlett Johansson), pentru a ajunge în dragoste, sau sex, sau orice altceva. Ne-am întâlnit pe soțul lui Charlotte John (Giovanni Ribisi). Ne așteptăm să se întoarcă pe neașteptate de la sedinta foto si sa le surprinde împreună. Aceste așteptări au fost sculptate, un cip de dalta Hollywood după altul, în zeci de mii de filme. Ultimul lucru pe care ne așteptăm este … ceea ce, probabil, de fapt, s-ar întâmpla. Ele au singurătate.