seriale-online-banner

Razboinicul – Kriger (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


In serialul Razboinicul – Kriger online subtitrat de la Netflix, un veteran macinat de vina dupa ultima sa misiune face echipa cu vaduva celui mai bun prieten pentru a se infiltra intr-o banda periculoasa de motociclisti din Copenhaga.

Debutand pe Netflix astazi, Warrior – Kringer sau Razboinicul, un serial de sase parti al lui Christoffer Boe, in limba daneza, reuseste sa fie mai mare decat suma partilor sale. Ambalat cu clisee si elemente tipice de gen, este totusi un serial construit bine, construit in lumea interlopa criminala din Copenhaga, cu o puternica performanta centrala de la o excelenta actrita Danica Curcic ce tine lucrurile impreuna.

Stii povestea. Actorul danez-irakian Dar Salim interpreteaza pe CC, un veteran de razboi, al carui prieten Peter, a murit sub comanda sa. Inapoi acasa la Copenhaga, vaduva lui Peter, Louise (Curcic), il manipuleaza CC sa se infiltreze in periculoasa lumii a unei bande de motociclisti cunoscuti sub numele de Wolves, condusa de Tom (Lars Ranthe).


Alt titlu: Warrior
Actori: Dar Salim, Danica Curcic, Lars Ranthe
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Kriger (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: