filme-online-banner

Reconstructia memoriei – The Reconstruction of William Zero (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, SF, Thriller
Scenariu: Dan Bush, Conal Byrne
IMDB Rating: 5,1
Regizor(i): Dan Bush
Actori: Conal Byrne, Amy Seimetz, Melissa McBride

William Blakely crede ca este o clonă. Sau cel puțin a va curând. Inițial, William (co-scenaristul Conal Byrne) se trezește într-o cameră cu un bărbat (și Byrne) care arată exact ca el. William Reconstructia memoriei nu are nici o idee de ce e acolo. Mintea lui este o tabula rasa. El trebuie să fie învățați modul corect de a mânca cereale și cum să răspundă la o glumă cioc-cioc. Poate că aspectul-alike care îl instruirea este fratele lui geamăn Reconstructia memoriei? Cele disonant filme el fiind prezentate cu siguranță sugerează că. Dar cine este acea femeie misterioasa (Amy Seimetz) care mereu zambitoare în obiectiv?
Numele ei este Jules, și ea este soția (reală William) lui William. O scena la inceputul cu buget redus facilitate SF unexceptional lui Dan Bush arată că William a fost odată fericit căsătorit cu un fiu, dar totul sa schimbat în ziua în care neglijent retras din alee și a fugit pe băiat. Deci, călărit-vină William-un genetician de lucru la un centru de cercetare numit Urmatorul Reconstructia memoriei într-un nou proiect: Pentru a crea literalmente o versiune mai bună a însuși.
Mai ar strica narațiunea spunând răsucește Bush și Byrne au în magazin, deși ei bombat așa-elegant (prin o mulțime de expunere somnambulică) că ei nu cu adevărat o surpriză. Aceasta nu ajută faptul că Byrne face pentru o protagonist extrem uncompelling (e). El arata ca fratele mai mic pudgier John Barrowman, iar stilul său acționează amintește gaura neagra care a fost pe bună dreptate numit Stephen Lipsa în Scanere David Cronenberg lui. Pentru a spune că nu este de până la sarcina de a juca două (și, poate, trei) caractere speciale este o afirmație. Performanța sa ca versiune mai mental dezechilibrat de Blakely este special jenante-toate smirks, ochii bug, și ticurile-anale retentive. (Nimic nu spune rău destul ca o frunte slickly despărțit.)

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: