filme-online-banner

Regatul de Foc – Reign of Fire (2002) film online subtitrat

Regia: Rob Bowman
Actori: Gerard Butler, Matthew McConaughey, Christian Bale, Izabella Scorupco
Anul: 2002
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 101 minute
IMDB: 6.2

Unul privește “Regatul de Foc”, cu venerație. Ce o întreprindere mare a fost adunate în serviciul unei astfel de idei minut. Neîncredere este partenerul nostru, și este dublu: Nu putem crede ceea ce se întâmplă în film, și nu putem crede că filmul a fost făcut.

Desigur, într-o poveste care implică lupta omenirii cu dragoni care scuipă foc în anul 2020, există câteva elemente de fapt te lasa slide. Dar filmul nu are sens în termenii săi proprii, să noastră singur. Și este o astfel o întreprindere sumbru și trist. Unul se roagă pentru o floare sau o rază de soare în care aceste războinici grotty cățăra în beciuri lor și peste mormane de zgură lor. Nu de când “Battleship Earth” a existat ingrijire mai rău.

Povestea Regatul de Foc: Un tunel de sub pauze de la Londra deschide un caverna subterana umplut cu dragoni lung latente care scuipă foc. Ei zboară spre omenirea de atac de suprafață și. Când unul este distrus, nenumărate mai lua locul. Armele omului crește doar prejudiciul. Curând, civilizație a fost tot, dar distrus; eroii tremura de film din ascunzătorile lor subterane și visul de a învinge dragoni.

De-a lungul vine Van Zan (Matthew McConaughey), Dragon Slayer. El este chel și bărbos, și ochii zelotiste lui se concentreze la mijlocul distantei ca el vorbește. E genul de om dur care fumează trabuc fundurile. Nu trabucuri. Butts. El are un dezacord cu Quinn (Christian Bale), liderul grupului. Eu nu sunt sigur de ce ei atât de feroce opun reciproc, dar eu cred că cearta lor se reduce la: Van Zan crede că trebuie să lupte dragoni, și Quinn crede că trebuie să lupte dragoni, dar acestea trebuie să se uite foarte bun, pentru că acestea sunt dragoni periculoase și să le urmeze acasă s-ar putea in “Regatul de Foc”.