filme-online-banner

Reparatia Navei – Debug (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF
Scenariu: David Hewlett
IMDB Rating: 4,4
Regizor(i): David Hewlett
Actori: Tenika Davis, Adrian Holmes, Kerr Hewitt

Un grup de hackeri penale tineri condamnați la servicii guvernamentale sunt luate la o nava spatiala disfuncționalități a scăpa sistemul navei de virusi si de a reporni din nou în stare de funcționare. Când ajung la nava goală, in Reparatia Navei, hacker veteran Kaida descoperă că sistemul de securitate de pe nava a devenit conștientă de sine și necinstiți, și va face orice pentru a se asigura că noile sale ocupanții nu vor părăsi nava în viață.
Ia tensiunea spațiu de Event Horizon, calculator simțitoare HAL din 2001: A Space Odyssey, iar sistemul ucigaș de securitate Red Regina din Resident Evil, și ai thriller-ul SF DEBUG David Hewlett lui. Filmul Reparatia Navei nu pierde timpul privind stabilirea tonul, cu o declarație de o scena de deschidere, care va asigura publicul sunt familiarizați cu natura caracterului lui Jason Momoa, Iam, înainte de a descoperi chiar exact cine este. Această deschidere curios este urmată de povestea principală, în cazul în care privitorul se introducted pentru hackeri trimis pentru a curăța, repara și reporniți sistemul navei. Păstrarea impulsul curge, acesta nu ia mult timp înainte Iam se face cunoscut.
Estetic, filmul Reparatia Navei face o treaba remarcabila cu zidurile sale clinice albi, lumini albe strălucitoare și coridoare sterile. Hologramele care apar pe diferite ecrane din facilitățile aflate la bordul navei arata fiecare bit o parte a unei ambarcațiuni de bun-venit, care este până când se dezvaluit planurile sale adevărate.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: