filme-online-banner

Roxanne Roxanne (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Larnell
Actori: Mahershala Ali, Nia Long, Jermaine Crawford, Tonye Patano, Kevin Phillips
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Roxanne Roxanne (2017)

La începutul anilor 1980, cea mai frică bătălie MC din Queens, New York, a fost o fată adolescentă acerbă cu greutatea lumii pe umeri. La vârsta de 14 ani, Lolita “Roxanne Shanté” Gooden a fost pe drumul ei spre a deveni o legendă hip-hop, în timp ce ea a încercat să-și asigure familia în timp ce se apăra de pericolele străzilor proiectelor Queensbridge din New York.

Scrisă și regizată de Michael Larnell; cu Chanté Adams, Roxanne Roxanne online subtitrat; Mahershala Ali (Moonlight) și Nia Long (Camera cazanelor); Roxanne Roxanne îl urmează pe Roxanne Shanté (Chanté Adams) pe măsură ce se apropie de vârstă prin diferite evenimente care au avut loc în viața ei din viața ei în sărăcie; ducând la cântăreață că ea a devenit azi.

Cel mai bun aspect al filmului Roxanne Roxanne online subtitrat este interpretarea fantastică a lui Chanté Adams ca Roxanne Shanté; aducând mult mai mult în ea decât scenariul. Filmul oferă; de asemenea; spectacole superbe de la Mahershala Ali și Nia Long. Ei își ridică rolurile puțin. De asemenea; am crezut că costumele nu erau rele. Editarea este destul de decentă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: