filme-online-banner

Ruinele – The Ruins (2008) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Scott B. Smith
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Carter Smith
Actori: Shawn Ashmore, Jena Malone, Jonathan Tucker

Patru turişti americani doritori de senzaţii tari se aventurează în afara traseelor turistice Ruinele în timpul vacanţei lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă. Ajuns în preajma unui loc sacru, mayaş, grupul se va trezi prins într-un adevărat coşmar şi va trebui să lupte din toate puterile pentru a supravieţui.
Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, “Ruinele” este un horror sângeros. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias şi Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urmă Henrich, fratele dispărut în condiţii misterioase al turistului german Mathias.
Cei şase prieteni se vor trezi implicaţi fără voia lor într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic şi străin, dominat de plante agăţătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul şi imitându-le perfect vocile, precum şi cu localnicii duşmănoşi, care cred cu tărie în superstiţii şi consideră că turiştii se fac vinovaţi de încălcarea unor cutume tradiţionale Ruinele.
Un final alternativ folosit în reducerea neevaluate filmului arată Amy conducere departe de ruine, dar de data aceasta viță de vie apar sub pielea feței ei și ochiul ei se umple cu sânge dezvăluie ea a devenit infectate cu viță de vie, de asemenea. O a doua versiune a scenei jucat identic, dar apoi taie la un cimitir în care un îngrijitor se plimba printre pietre funerare fluieri Frère Jacques. El aude același ton provenind din mormântul lui Amy. În jurul valorii de piatra de temelie se află câteva din aceleași flori roșii, și, ca interimar ajunge pentru o, muzica valuri și reducerile scena la negru.