filme-online-banner

Să nu te întorci niciodată – Jack Reacher Never Go Back (2016) Online Subtitrat


Titlu Romania: Jack Reacher Să nu te întorci niciodată!
Regia: Edward Zwick
Actori: Tom Cruise, Danika Yarosh, Cobie Smulders, Aldis Hodge
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Să nu te întorci niciodată – Jack Reacher Never Go Back

Acțiunea Jack Reacher Never Go Back online subtitrat îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste “scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

La patru ani de la evenimentele din “Jack Reacher 1”, Reacher se întoarce in Să nu te întorci niciodată online subtitrat la vechea sa bază militară. Pentru a se întâlni cu maiorul militar – Susan Turner – cea care a condus fosta echipă de investigații a lui Jack. Când ajunge la biroul lui Turner, Reacher află că a fost arestată pentru spionaj.

După o serie de lupte și împușcături, Jack o ajută pe Susan să evadeze și împreună pornesc într-o misiune dificilă. De a descoperi răufăcătorii – însă lucrurile nu sunt deloc simple deoarece ei se confruntă cu un caz de corupție. Care implică un furnizor de arme din Afganistan. De parcă nu ar fi fost totul extrem de complicat, își face apariția o fată de 16 ani – Sam. Care s-ar putea să fie fiica lui Reacher. Dacă va reuși Jack să rezolve cazul și să descopere adevărul, vă las să descoperiți din 21 octombrie 2016 la cinema!