filme-online-banner

Sacrificarea virginelor – Chastity Bites (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Scenariu: Lotti Pharriss Knowles
IMDB Rating: 4,8
Regizor(i): John V. Knowles
Actori: Allison Scagliotti, Francia Raisa, Louise Griffiths

Bine, să fie drept una cu cealaltă: Sacrificarea virginelor este un film confuz. Citind blurb, într-adevăr am vrut să-l place. Este un groază comedie cu vampiri, situat într-un liceu. Și hei, are Stuart Gordon pe partea ca profesor nemulțumit de ING camee. Tot la bord pentru distracție. Din păcate, încearcă să fie atât de multe lucruri, atunci când într-adevăr se simte clar ca un pilot de televiziune nu a reușit.
Leah (Alison Scagliotti) este o carte inteligent elev de liceu, cu o tenacitate jurnalistică care ar face Bernstien și Woodward arata ca chiulangii cap oală. Prietena ei Katherine (Francis Raisa), este un suflet lipsit de griji, sensibil, care picteaza flori cu fața la afecta acnee ei. Sunt ca creta și brânză. Dar atunci când ajunge împreună pentru a rezolva mistere, ai grija America! Am putea începe literalmente scuipa-plîngeam unor episoade de sitcom lor liceu pe baza acum. Dar hai sa vorbim despre film Sacrificarea virginelor.
Când Katherine devine implicat în grup nou abstinenta școala lor și studenții virginal începe să scadă ca muștele, Spidey-simțurile Leah începem furnicături și ea începe să investigheze liderul grupului, Liz batos, jucat cu poftă de Louise Griffiths. Și are dreptate să fie îngrijorată ca doamna batos este de fapt Elizabeth Bathery: o contesa secolul 16, care, prin scăldat în sânge virgin, a fost păstrarea se tânăr de sute de ani. Ia asta, Maybelline,in Sacrificarea virginelor.
Așa cum am menționat anterior, Chastity Bites vrea să realizeze o mulțime. Se amesteca sensibilitățile Giallo cu escapadele bloodletting, ca scris de John Hughes. Toate acestea sunt acoperit într-o pilotă din Mean Girls și Daria. Din păcate, se luptă să dețină totul împreună și de marca la jumatatea totul începe să se simtă un pic neuniform. Un film nu poate rula pe terciuirii de tropilor gen singur, are nevoie de unele greutate în caz contrar acesta va pluti fel cu următoarea briza puternică.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: