filme-online-banner

Samurai – Der Samurai (2013) film online subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Scenariu: Till Kleinert
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): Till Kleinert
Actori: Michel Diercks, Pit Bukowski, Uwe Preuss

Nu este un feat mic care regizorul caracteristica novice, care aici combină elemente din surse diverse cum ar fi producții Heimat, filme vârcolac, filme Slasher, imagini răzbunare japonezi și alte mici duzină genuri în afară, reuseste sa stabileasca rapid un ton care permite toate influențele nu numai armonios co-există, dar, de asemenea, simt ca ceva cu totul unic și autonom. Această premieră Berlinale va apela la fanii de groază psihologic și / sau ciudat exotica și a fost deja ales pentru lansare în Germania și Marea Britanie, unde va fi lansat in toamna prin greșeală mică Pictures. Samurai va avea arcul de State în partea de miezul nopții a Festivalului de Film Tribeca viitoare.
Acest scurt – se ceasuri în cel sub 80 minute – caracteristică, dar intensă și atmosferic se află în întregime într-o regiune împădurită pitorească la frontiera germano-poloneză și este într-adevăr un joc prelungit de pisica-a șoarecele și între un tânăr și liniară fotografiere ofițer de poliție, Jakob (Michel Diercks), iar samurai titular (Pit Bukowski), un personaj negativ cross-dressing cu o sabie mare și o predilecție pentru decapitări și haos destul de literalmente sângeroase.
Încă ude-spatele-a-urechi Jakob a încercat să descurajeze un lup care a fost sperie populația locală de la venirea aproape de satul de oferindu-i cu carne proaspătă adânc în pădure. Jakob întâlnește prima samurai atunci când un pachet misterios, alungit care este adresată lupul, dar grijă de Jakob, este livrat la secția de poliție din mediul rural unde lucrează și newbie cuminte încearcă să afle unde pachetul a venit de la și care destinatarul reală Ar putea fi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: