filme-online-banner

Sanctum (2011) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, Thriller
Producator(i): John Garvin, Andrew Wight
IMDB: 5,9
Regia: Alister Grierson
Actori: Rhys Wakefield, Allison Cratchley, Christopher James Baker

Bazat pe o poveste adevarata, filmul Sanctum implică o expediție scuba-diving în peșterile Esa-Ala de Papua Noua Guinee, a declarat a fi cel mai mare sistem de peșteri din lume. Planul este de a reface un traseu deja explorate-a ajunge la o “tabără de bază” undeva departe sub suprafata, si apoi sa apasati pe, probabil, pentru a găsi modul în care apa de suprafață de scurgere în peșteri găsește drumul spre mare.

Nu e nevoie de a descoperi acest lucru, te înțeleg, dar după unele pierderi de vieți omenești, Frank (Richard Roxburgh), liderul expediției, spune fiul Josh (Rhys Wakefield), care doar într-o peșteră se simte pe deplin în viață; lumea suprafață banal nu este pentru el, și “ochii omului nu s-au văzut acest lucru înainte.”

După scene incomode deschidere de stupiditate aproape uimitoare, ne aflăm adânc în interiorul sistemului peșteră, și eroii noștri adânc în necaz. Ele sunt combina alpinism periculoasă scufundări riscant, și este o întrebare bună ce o prietena neexperimentat a fost lăsat să vină de-a lungul. Totuși, erori tactice nu sunt ceea ce mă cauză. Am vrut doar să dau seama ce se întâmplă, și în cazul în care, și de ce.

“Sanctum” ar trebui să fie studiate în clasele de film ca un exemplu de continuitate de film inadecvate. La nici un punct suntem orientate pe locație nostru în peșteră ca un întreg, sau au o idee clară a ceea ce a spațiului peșteră curent arată. Dacă vă amintiți lui Cameron “Titanic”, animație sale timpurii de ajutor ne informați cu privire la întreaga poveste despre cum sa scufundat mare nava. Asta a fost un mare ajutor în înțelegerea evenimentele din oră finală navei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: