filme-online-banner

Santa sangre (1989) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza
Scenariu: Alejandro Jodorowsky, Roberto Leoni
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): Alejandro Jodorowsky
Actori: Axel Jodorowsky, Blanca Guerra, Guy Stockwell

Pentru a apela “Mos Craciun Sangre” (1989) un film de groază ar fi nedrept să un film care există în afara toate categoriile. Dar, în plus față de calitățile sale profunde, este un film Santa sangre de groaza, una dintre cele mai mari, și după așteaptă cu răbdare, prin nenumărate filme pentru adolescenti moarte, îmi amintesc de Alejandro Jodorowsky care groază adevărat psihic este posibil, pe ecran – oroarea, poezie, suprarealism, durere psihologică și umor rău, dintr-o dată.

Filmul Santa sangre implică înrobirea emoțională și fizică perversă a unui fiu de mama sa – un control cu ​​atât mai mult atunci când învățăm macabru, târziu în film, secretul naturii sale actuale. Este, de asemenea despre o ură instinctivă între caractere reprezentând pofta și castitatea, care sunt ambele considerate perversiuni într-o lume fără o cale de mijloc sănătos. Acest subiect îndrăzneț este orchestrată de Jodorowski într-un film care inspiră criticii de a face liste, numindu-l Jung, suprarealist, Felliniesque, Bunuelian, sadomasochist, expresionist și puternic aromatizat prin astfel de clasice de groază ca “Fiara cu cinci degete”, “Mâinile de Orlac “și filmul care ghidează fanteziile eroului,” The Invisible Man “.

Povestea implică Fenix, magicianul băiat la circ Gringo, un spectacol Touring ponosit în Mexic. Jucat de doi dintre fiii lui Jodorowski (Adan la aproximativ 8, Axel la aproximativ 20), Fenix ​​este copilul de frumos trapez artistul Concha (Blanca Guerra) și umflat proprietar de circ și cuțit-aruncător Orgo (Guy Stockwell). Întotdeauna la partea Fenix ​​este piticul Aladin (Isus Juarez), care acționează în calitate de asistent lui și sprijin moral.

Cel mai bun prieten Micul magicianului este Alma (Faviola Elenka Tapia și, atunci când mai în vârstă, Sabrina Dennison). Ea este un mim-surd mut, fiica femeii Tatuaje carnal (Thelma Tixou), care lucrează ca tinta pentru cutite Orgo lui.