filme-online-banner

Şapte ani de casnicie – The Seven Year Itch (1955) film online subtitrat

Regia: Billy Wilder
Actori: Carolyn Jones, Oskar Homolka, Robert Strauss, Marilyn Monroe, Evelyn Keyes
Anul: 1955
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 105 minute
IMDB: 7.3/10 din 13640 voturi

Richard Sherman (Tom Ewell) este un, credincios, de vârstă mijlocie executiv publicare tocilar cu imaginatie si o criza la mijlocul vieții, a cărui soție Helen (Evelyn Keyes) și fiul Ricky (Butch Bernard) sunt cheltuieli vara din Maine in filmul Şapte ani de casnicie. Când se va întoarce acasă cu zbaturi caiac Ricky accidental lăsat în urmă, el întâlnește o femeie (Marilyn Monroe), o actrita comercial și fost model care inchiriaza un apartament la etaj în timp ce în oraș pentru a face spoturi de televiziune pentru un brand de pasta de dinti. În acea seară, el lucrează pe corectura o carte în care psihiatru Dr. Brubaker (Oskar Homolka) susține că o proporție semnificativă de oameni au afacerile extra-conjugale în al șaptelea an al căsătoriei. El are o conversație imaginară cu Helen, încercând să o convingă, în trei secvențe fantezie, că el este irezistibil pentru femei, inclusiv secretarul său, o asistentă medicală și domnișoara de onoare ei, dar ea a râde off in Şapte ani de casnicie. O planta de tomate se blochează apoi în scaun salon; femeia își cere scuze de la etaj pentru că bate accidental peste, și Richard o invită jos pentru o băutură.

El așteaptă ca ea să mă îmbrac, inclusiv în lenjerie ea spune că ține rece în congelator ei. Când ea sosește, o viziune în roz, acestea au o băutură și el se află despre a fi căsătorit. Atunci când ea vede verigheta, el backtracks dar ea este indiferentă, care nu are desene pe el, doar pe lui de aer condiționat. El are o fantezie că ea este o femme fatale depășită de joc sa de a doua Concertul pentru pian Rahmaninov lui. În realitate, Şapte ani de casnicie, ea preferă betisoarele, care se joacă împreună. Richard, copleșit de fanteziile lui, apucă dur la ea, făcându-le să cadă de pe bancă de pian. El își cere scuze pentru indiscreția lui, dar ea spune că se întâmplă cu ea tot timpul. Călărit de vină, însă, el a cere să plece.

În următoarele câteva zile, ei petrec mai mult timp împreună și Richard imaginează că acestea sunt în creștere mai aproape, deși ea este imun la farmecele sale imaginare. Helen solicită continuu soțul ei, cerându-i să trimită paleta astfel Ricky pot folosi caiac, dar Richard este în mod repetat distras. Rezolva său scădere a rezista combustibili ispită teama că este ceda “Seven Year Itch”. El caută ajutor de la Dr. Brubaker, Şapte ani de casnicie, dar fără nici un rezultat. Imaginația lui funcționează atunci chiar sălbatic: tanara spune un instalator (Victor Moore) cum Richard este “la fel ca Creatura din Laguna Neagră”; instalatorul repetă povestea ei aproapelui McKenzie, care Helen a cerut să scadă cu a ridica zbaturi lui Ricky. Richard imaginează pe soția sa cu McKenzie pe o Hayride care are de fapt loc, dar în care el injecteaza paranoia lui, vinovăție și gelozie. După ce a văzut Creatura din Laguna Neagră, tânăra se află pe grătarul de metrou pentru a experimenta briza – Monroe în scena iconic în cutat rochie ștreangul alb.