filme-indiene-banner

DCP Shivansh din filmul indian Satyameva Jayate online subtitrat, a fost insarcinat sa il prinda pe Vir, omul care se afla in spatele crimelor contra politiei din oras. Ambii sunt in cele din urma impotriva aceluiasi dusman, dar impartite de linie fina, legea.

Satyameva Jayate este un film indian online de thriller-actiune scris si regizat de Milap Milan Zaveri. Filmul este produs sub T-Series si Emmay Entertainment. Satyameva Jayate ii are pe John Abraham si Manoj Bajpayee in rolurile principale. Filmul ii mai are ca actori principali pe Amruta Khanvilkar si Aisha Sharma. Filmul este o mantra din vechea scriere indiana Mundaka Upanishad; care se traduce in “Adevarul triumfal al adevarului“.

Este inscrisa la baza emblemei nationale, care este o adaptare a Lion Capital of Ashoka, care a ridicat Sarnath in jurul anului 250 i.Hr. Acelasi lucru este inscris pe toate bancnotele si documentele nationale. Prin urmare, chiar inainte de a urmari filmul, titlul Satyameva Jayate ne spune in prealabil ca filmul incearca sa evoca un sentiment de mandrie nationalista.

Acum, coruptia este o problema mare in India astazi si Bollywood intelege acest lucru foarte bine. Prin urmare, ea continua sa creeze filme care se rotesc in jurul problemei. Satyameva Jayate este cea mai recenta din seria de filme indiene care se invarte in jurul unui erou care el insusi lupta pentru a invinge coruptia.


Regia: Milap Zaveri
Actori: John Abraham, Manoj Bajpayee, Aisha Sharma
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Indiene, Thriller
IMDB: 5.7


Satyameva Jayate (2018) Online Subtitrat


Trailer Satyameva Jayate (2018)


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: