filme-online-banner

Scarlet Innocence (2014) film online subtitrat

Titlu original: Madam Ppang-Deok
Regia: Pil-sung Yim
Actori: Se-ah Yun, Woo-sung Jung, Esom, So-young Park
Anul: 2014
Gen: Romantic, Thriller
Durata: 113 minute
IMDB: 6.0/10 din 280 voturi

Adaptat Scarlet Innocence după o poveste populară coreeană și demararea ca o melodramă romantică încet filmat, ai putea crede că Scarlet Inocenta, cea mai recentă lucrare de stilist vizual menționat Yim Pil-Sung, trebuie să fie pregătit pentru un public local. Cu toate acestea, acest efort surprinzător de indoiala de gen, care are premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, detine off de la arate culorile sale adevărate, până când te-a lulled intr-un reverie confortabil. Un exercițiu de succes în subminarea încrederii, Scarlet Innocence se poate dovedi, de asemenea, un moment de cumpana pentru Yim, un regizor aclamat al cărui profil înalt și lucrări superb proiectate nu au reușit până în prezent să se traducă în venituri de box-office.

În urma unui scandal care implică un student mai tânăr, Hak-kyu, un profesor tânăr și elegant literatură, se retrage la țară, unde predă cursuri de noapte în timp ce el așteaptă repunerea lui. În timpul acestei sejur forțată, in Scarlet Innocence, pe care a umple cu scris și de băut singur, Hak-kyu se încadrează într-o afacere cu pasionat Deok-Hee, o fată nevinovată de 20 de ani de juniori lui. Singura problemă este că a lăsat o soție bolnavă și neglijat fiica înapoi acasă, în Seul și când suspendarea sa a fost ridicat, el își dă seama că o parte din acțiunile sale în timp ce departe nu va fi anulată atât de ușor.

Ne Introducerea la o comunitate umil și noul vizitator frumos, Yim stabilește elegant până la baza o poveste de dragoste cu un mise-en-scene lirice și fin artizanale, care este o reducere de mai sus ceea ce ne-am aștepta în mod normal, de la genul. Combinat cu prezența clară și chimia cinetică a conduce sale, Scarlet Innocence incepe ca o melodramă imbatator, dar nu ia mult timp pentru Yim până ante prin rotirea unui (deși interzis) flirt dulce într-o afacere sexuală torida, iar pari ridica numai de acolo când parcela are unele răsturnări de situație mari.

De la sfârșitul bruscă a romantism și un eveniment întuneric la domiciliu, povestea sare câțiva ani în viitor, atunci când Hak-kyu începe să-și piardă vederea și Deok-hee vine înapoi în viața lui ca o femeie semnificativ schimbat. Sex, exces, depresie și violență toate amestece periculos într-o plimbare furtunos fior care ia tac de la vechiul povestea coreean “Povestea lui Shimcheong”, transformându-l pe capul său și reformarea ca pe o poveste negru pas de lăcomie ciclice și răzbunare.

Scarlet Innocence incanta cu curbe neașteptate, dar și surprinde cu spire revelatoare din heartthrob veteran Jung Woo-sung și nouă față de pe bloc Esom. Inca de la breakout sa în bat din 1997, Jung a fost unul dintre cele mai căutate după fete în coreeană cinema. Joc mereu conduce liniștite și de multe ori romantice, el a excelat la capturarea inimile femeilor in timp ce nu întotdeauna câștigătoare pe critici. El a ieșit din zona lui de confort, anul trecut ca un personaj negativ se răcească în ochi reci (invitați la Toronto anul trecut), dar oferă o performanță de cea mai stratificat încă în această ultimă rol, atât îmbrățișând imaginea el cu atenție cultivat de-a lungul anilor și deconstruind l, ca el expune o personalitate egoist și distructiv în exteriorul său rece și se colectează.

Așa cum, în cazul în care nu mai formidabil, este tanar starleta Esom, strălucind cu o dualitate seducător și convingător în primul ei rol principal ca urmare o mulțime de sprijin părți în ultimii ani. Demararea ca o fată de la țară dulce și naivă care devine rapid cunoștință de sexualitatea ei agresiv în unele scene foarte riscant, Esom oferă deja o performanță angajarea în fața ei caracter arc nevoie de o schimbare bruscă. Dezbrăcat de nevinovăție ei încă mai vulnerabilă, impresionează Esom ca femme fatale neobișnuit stratificat în a doua jumătate a filmului Scarlet Innocence.

Cu filmele Scarlet Innocence ambițioase gen Antarctica Jurnalul (2005) și Hansel și Gretel (2007), Yim Pil-sung sa poziționat ca un maestru modern al mediului vizual cu lucrări care inclus atât uimitoare mise-en-scene și o înțelegere abil de modul de film Limba de lucrări. Nu numai filmele sale arata bine, au un flux cinematografic remarcabil. Cu toate acestea, pentru mulți, exactitatea languroase de Antarctica Jurnalul și decorul prismatic de Hansel și Gretel retrogradat narațiuni și personajele sale la un nivel secundar. În cei șapte ani de la ultima sa peliculă, deși el a regizat mult de 2,012 de sci-fi omnibus Doomsday Book, regizorul pare să fi luat notă de optând pentru a atrage în spectatori în primul rând cu poveste în Scarlet Innocence înainte de a permite arsenalul lui de tehnici de film să înflorească treptat ca narațiunea progreseaza.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: