filme-online-banner

Secret Sunshine – Milyang (2007) film online subtitrat

Regia: Chang-dong Lee
Actori: Yeong-jin Jo, Myeong-shin Park, Yeong-jae Kim, Seo-hie Ko, Jung-yeop Seon
Anul: 2007
Gen: Drama
Durata: 142 minute
IMDB: 7.5

Inițial, mi-ar fi crezut că Secret Sunshine avut ceva critic de spus de religie (și aici fiind creștinismul), și se întrebă dacă ar fi ceva de o declama împotriva relele credință oarbă, sau puterea manipulatoare celor care se presupune că sunt mai sfinți decât tine. În mod surprinzător, a fost nici unul de acest fel și a fost în mare parte non-judeca, punerea în evenimente loc ca o chestiune de fapt, și care să permită publicului să tragă propriile lor judecată și concluzie.

Iar eu nu pot ajuta, dar pentru a chicotit la rolul de Song Kang-ho, un om care a luat o simpatie pentru văduv Shin-ae (Jeong Do-Yeon), și începe a merge la biserică, atunci când ea face. Motivele pentru biserica va sunt multe cred, fie pentru a găsi pacea interioară, să caute ajutor, de teama de pedeapsa veșnică în focul iadului, pentru a reafirma credința, sau chiar lucruri ca doresc sa se casatoreasca într-o biserică, sau pentru fusta Chase (I nu copil). Dar pentru a fiecare propriile motive pentru cotitură în biserică în fiecare duminică și participarea la grupuri de rugăciune pentru părtășie, ceea ce este într-adevăr periculos, este atunci când motivele ascunse care stau la baza, nu te mulțumit, și atunci nu are niciun seturi. Sau atunci când descoperi cum om ipocrit poate fi, înfățișând o fata in casa lui Dumnezeu, și afișarea un alt afara in Secret Sunshine.

Shin-ae și fiul ei iunie mută la orașul Miryang, care este locul de nastere al sotului ei decedat. Din dorinta de a începe viața din nou, ea deschide un magazin pian pentru a da lecții, deși, în descoperirea noua ei libertate constatate, precum și de lipsa-un moment de judecată bună, are o altă tragedie sa se întâmple. Și care să ia o oră pentru a ajunge la. Sunshine Secret a luat într-adevăr timp pentru a ajunge la acest punct, în cazul în care lucrurile apoi începe să se ceva mai interesant, cu Shin-ae a lua acum pentru a îmbrățișând religia pentru a face față și să accepte starea ei actuală, savurand in confortul pe care religia, și colegii credincioși, in Secret Sunshine, poate oferi.