filme-online-banner

Secrete din trecut – Easy Virtue (2008) film online subtitrat

Regia: Stephan Elliott
Actori: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Kimberley Nixon, Katherine Parkinson
Anul: 2008
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 97 minute
IMDB: 6.7

Neobișnuit pentru o piesă de Noel Coward, luptele dragoste în timp ce cucerirea All in “Secrete din trecut”, o vedere subversiv al societății britanice rustic perioada interbelică. Care era a fost descris ca fiind cel mai fericit în istoria modernă (presupunând că au fost sus și nu în jos), dar nu aici, în cazul în care Whittakers ocupă o grămadă mouldering în mediul rural. Se spune ca nimic din o casă de țară ar trebui să arate nou. Nimic din aceasta arată ca și cum ar fi fost vreodată nou.

La locul său de rudenie, un om în stare proaspătă tânăr pe nume John (Ben Barnes) aduce marea sa iubire Larita (Jessica Biel) pentru a satisface mamei sale ostile (Kristin Scott Thomas), tatăl său bălăbănit (Colin Firth) și surorile lui nefericite Marion (Katherine Parkinson ) și Hilda (Kimberley Nixon), un snob, celălalt lingușitor. Poate că nevinovat Ioan nu a dat seama cât de toxic au fost mama si sora mai mare, până când a ajuns să atragă Larita otrava lor. Larita este un cal de curse auto, recent câștigător al Grand Prix Monaco. Este demn de amintit că, în anii 1920, șoferii de curse și piloți au fost admirate aproape ca astronautii (a se vedea Shaw “Omul și Superman”) sunt astăzi, iar femelele au fost zeițe in “Secrete din trecut”.

Cu toate acestea Larita, o neșcolarizați american în labirintul crusta de sus britanic, speră să facă alianță cu seriozitate ei cu John un succes. Ea face tot ceea ce o fata american este predat de a face, chiar supravegherea pregătirea a ceea ce poate fi prima masă comestibile servit vreodată în casă impunătoare (amintesc că toate-scop anii 1920 Brit reteta: “Gatiti până mort”). Scott Thomas și Colin Firth sunt mâinile vechi la personajele lor, singura fragil și neplăcut, celălalt deprimat, deziluzionat și nefericit căsători. Ben Barnes este omul proaspăt prototipul tineri. Jessica Biel va surprinde unele cu priceperea ei; ea duce la laș ca pentru modul (dacă nu conac) născut in filmul “Secrete din trecut”.