filme-online-banner

Secretele de stat – Secrets of State (2008) film online subtitrat

Titlu original: Secret défense
Regia: Philippe Haïm
Actori: Rachida Brakni, Kamel Belghazi, Hassam Ghancy, Salem Kali, Moussa Maaskri
Anul: 2008
Gen: Thriller
Durata: 100 minute
IMDB: 6.3/10 din 1698 voturi

Nu neverosimilitate este prea mare, nu prea stereotip de aramă, nu prea clișeu vechi de Haim ca el încearcă să ne convingă de realitatea luptei titanic dintre agenți secreți și criminali fanatici presupune întâmplă în fundal a vieții noastre de zi cu zi. Valori ridicate de producție și promovare intensă pot obține filmul Secretele de stat o pasă pe teritoriul său de origine, dar subtilitatea este la o primă în acest Farrago ocupat. Publicul non-franceze ar putea avea dificultăți în a distinge-o de la un scor de drept-la-DVD thrillere cu setări exotice.

Diane (Vahina Giocante), un tânăr student de arabă, este recrutat la DGSE și instruiți pentru a se infiltra o rețea teroristă condusă de rău Al-Barad (Simon Abkarian). În același timp, Pierre (Nicolas Duvauchelle), o delincvent tânăr dintr-o rupt, lipsită de iubire acasa, este atras de cercurile islamiste unde el pare să găsească sensul și un rol în viață, puțin suspectandu dacă acest lucru se va să-l conducă. -Spion șef Alex (Gerard Lanvin), in Secretele de stat, ne dăm seama în curând, este în curs de fiecare fel de manipulare ca rivalul lui Al-Barad.

Ca acestea și secundare complot Secretele de stat liniile desfășoară, stil regizoral supraîncălzit Haim generează puțină lumină în timp ce hamei de la o locație la următoarea – Paris, Amman, Berlin, Beirut, Afganistan – lăsând spectatorul luptă să țină pasul. Abundența de roluri secundare și narațiunea fragmentat (câteva secvențe dura mai mult de 15 sau 20 de secunde) înseamnă că nu există puțin sau deloc timp pentru a împrumuta orice adâncime a personajelor. În orice caz, este clar că directorul este mai interesat în vigoare decât intuiție psihologică. Ce e de a admira? Cinematografie Jerome Almeras oferă balsam pentru ochi și specificul tehnice sunt fără cusur. Dar care acționează este superficială: tinerii conduce sunt abia convingătoare, Lanvin are puțin de a face așa că rataceste prin ea, în timp ce Abkarian este un personaj negativ din turnare centrale.