filme-online-banner

Seth Rogen’s Hilarity for Charity (2014) Online Subtitrat


Regia: Shelagh O’Brien
Actori: Hannibal Buress, Jerrod Carmichael, Joseph Gordon-Levitt
An: 2014
Gen: Comedie
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Seth Rogen’s Hilarity for Charity (2014)

Seth Rogen și prietenii îmbrăcați în cea mai spiftită formă de îmbrăcăminte și au râs pentru o cauză bună vineri seară la cel de-al treilea an Hilarity for Charity de strângere de fonduri prezentată de Genworth la Hollywood Palladium.

Evenimentul Seth Rogen’s Hilarity for Charity online subtitrat; găzduit de Rogen și soția sa; Lauren Miller Rogen; ridică bani pentru cauzele bolii Alzheimer în asociere cu Alzheimer; inclusiv studii de cercetare; un grup de asistență online pentru îngrijitorii Alzheimer sub 40 de ani; eforturi de conștientizare; inclusiv o campanie de sensibilizare femeile și programul Alzheimer și Dementia Relief Care Grant al organizației; pe care Miller Rogen la anunțat cu entuziasm la scena Palladium.

Granturile; disponibile pentru aplicare aici și acordate în asociere cu Home Instead Senior Care; vor merge pentru a sprijini îngrijirea la domiciliu pentru a ajuta pacienții cu Alzheimer și demență.

Rogen se rostogoli pe covor devreme seara; dar rămase în spirit; după ce la lăsat în urmă o decupare de carton în afară pentru ca prietenii să-și ia homosexualii înainte de a merge la petrecere.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: