filme-online-banner

Shark Killer (2015) film online subtitrat

Regia: Sheldon Wilson
Scenariu: Richard Beattie, Sheldon Wilson
Actori: Derek Theler, Erica Cerra, Paul du Toit
Anul: 2015
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

În multe feluri, este regretabil faptul că Steven Spielberg a făcut un astfel de loc de muncă uimitoare cu fălci, ca în fiecare aventură unică rechin care a fost făcut de atunci doar paleste in comparatie cu ceea ce este destul de mult un film perfect. Asta nu înseamnă că alte filme de rechin nu sunt plăcute, dar faci petrece o mulțime de timp subliniind lucrurile și să spună “Asta a fost în Fălci” sau “Ei furat de la Jaws”.

Și acest lucru este foarte adevărat pentru primele cinci minute ale Shark Killer, așa cum suntem pe o plajă din Hawaii (sau așa se spune), cu un oficial oraș declararea plajele deschis după un pescar local, prinde un rechin care a fost tulbură înotători. Cu toate acestea, se pare că rechin greșit a fost prins, dar primarul dubios (Wayne Harrison) nu este preocupat și vrea să păstreze plajele deschide – am văzut toate acestea, înainte și știm unde duce, nu?
Adevărat, pentru a forma, rechinul reală se transformă în sus, dar este întâlnit cu femei înțelepte-cracare om Chase Walker (Derek Theler – Baby Daddy), care expedierile pește gigant și devine fata, la fel ca toate eroi de film ar trebui să. A doua zi Walker fratele adoptat Jake (Paul du Toit), un sef mafiot, trimite frumos avocatul lui Jasmine (Erica Cerra – Blade: Trinity) pentru a aduce Walker pe la Cape Town, Africa de Sud pentru a vâna și a ucide o mare rechin alb, care are înghițit un diamant valoros. Desigur, Jake nu este singura gangster după diamant și, în curând Chase se află în probleme cu crima locală domnul Nix (Arnold Vosloo – Mumia / Hard Target), care vrea, de asemenea, Walker smart-gura pentru a obține diamant pentru el.

Deci, în ciuda o scena de deschidere, care va face rădăcină de rechin datorita performantelor respingător Derek Theler lui ca infuriatingly dezgustător Walker, Shark Killer are de fapt mai bine ca merge de-a lungul, datorită în principal la un spectacol sigur de Erica Cerra ca avocat-cum Ghid -tour și bătaie de joc cu ei Theler. Pe cont propriu, Theler este foarte iritant și caracterul său scris foarte slab (competențele Walker are și fobia lui de multe ori menționată a apei pur si simplu nu se potrivesc), dar el și Cerra au o interacțiune frumos, care păstrează intriga cade de-a lungul și de cel puțin va tine investit în situația lui Jasmine, ca ea este cel mai bun personaj din film Shark Killer. Aspectul Arnold Vosloo ca Nix dă, de asemenea, filmul un pic de greutate, și, deși caracterul său este de fapt un 1970 Bond personaj negativ în toate, dar numele Vosloo se joacă cu dreptul de suma de amenințare și farmec (și el, de asemenea, pare destul de medie, atunci când el este îmbrăcați în hainele de lucru “”, care fac l arate ca un torționar dintr-un film Hostel). Paul du Toit îmbunătățește, de asemenea, ca filmul Shark Killer se apropie de sfârșit, caracterul său transformându-se într Joe Pesci în Lethal Weapon 3, accentul ciudat obtinerea o explicație și adăugarea un pic de comedie în proceduri.

Elementul rechin în Shark Killer este cu adevărat ținut în fundal ca acest lucru este într-adevăr un film crimă care are o aripi de rechin din fibra de sticla pop-up la fiecare atât de des pentru a vă reaminti de ceea ce este în joc. Efectele sunt destul de săraci, așa cum v-ați aștepta, dar ce realizatorii au făcut este să păstreze fotografii subacvatice destul de tulbure, care ascunde o cantitate mare de CGI rău, deși introducerea un pic de imagini rechin corespunzătoare în câteva scene nu într-adevăr nimic în afară de a evidenția modul în dubios efectele sunt de fapt.

Dar, în comparație cu cele mai multe caracteristici moderne creaturi, cum ar fi Sharknado sau Mega Shark vs. gigant Octopus trebuie spus că Shark Killer este o îmbunătățire prin aceea că are o poveste, unele acționează decent și este destul de plăcută în timp ce uitam. Cu toate acestea, odată ce de fapt începe să-l analizeze nu există atât de mult mai mult decât oricare dintre filmele Shark Killer menționate anterior, și să ia Erica Cerra și Arnold Vosloo din ea complet și nu ar fi cu adevărat în valoare de deranjează cu. Pentru doar completists film rechin.