filme-online-banner

Sicko (2007) film online subtitrat

Regia: Michael Moore
Actori: Tucker Albrizzi, Tony Benn, Reggie Cervantes, John Graham, Aleida Guevara
Anul: 2007
Gen: Documentar
Durata: 123 minute
IMDB: 8.1/10 din 52083 voturi

Dacă ați auzit povestea Sicko, vă amintiți. Câteva săptămâni în urmă, o femeie sângerat până la moarte într-o camera de urgenta, in timp ce sotul ei si un spectator atât sunat la 911 pentru a raporta ea a fost ignorată. Ei au fost ignorate. Ea a fost deja în E.R., nu-i așa? Moartea ei a venit prea târziu pentru a fi incluse în “Sicko”, litanie Michael Moore a ororilor cu privire la sistemul de ingrijire a sanatatii american, care este condus de profit, și companiile de asigurări, care plătesc bonusuri angajaților care sunt de succes in a nega acoperire sau revendicări.

Dar stai un minut. Am văzut filmul Sicko de aproape un an pentru a doua zi, după o artera cartoid izbucnit dupa operatie si am venit într-o gură de moarte. Mi-am petrecut următoarele nouă luni în Northwestern Memorial Hospital, Institutul de Reabilitare din Chicago, și Longevity Center Pritikin, și necesită încă grija de zi cu zi a unui asistent. Menționez acest lucru pentru a indica eu sunt destul de profund implicat în sistemul de sănătate. În fiecare caz, fără excepție, am fost îngrijit de medici, care sunt un fel, pacient, silitor și experți, precum și de asistente medicale, care sunt calificați, înțelept și neobosit. Asigurarea mea a acoperit o mică avere în revendicările. Soția mea și cu mine am plătit, de asemenea, sume mari de la propriile noastre economii.

Deci, am doar un singur motiv, și aceasta este: Fiecare american ar trebui să fie la fel de norocos ca am fost. Ca Moore face clar în filmul său, aproximativ 50 de milioane de americani nu au asigurare și nici o modalitate de a-l. Multe dintre asigurat descoperi politicile lor sunt lipsite de valoare după anchetatorii asigurare tambur de pe o listă nesfârșită de condiții și proceduri care nu sunt acoperite, sau de a descoperi “condiții pre-existente” pacienții “ar trebui” să fi cunoscut despre in filmul Sicko. O femeie, inconștient, atunci când ea este pus într-o ambulanță, este facturat pentru călătorie, deoarece asigurătorul ei spune că nu a fost pre-autorizat. Cum ar putea ea ajunge autorizație, atunci când ea a fost în frig pe trotuar?

Învățăm, de asemenea, o mulțime de lucruri despre companii de droguri si HMOs din film. Este un element de credință în unele cercuri ca societatile de droguri au nevoie de profiturile lor pentru finanțarea cercetării și dezvoltării. Dintr-un dolar de profit, ce procent ai ghici merge la R & D, și ce procent se duce la publicitate și promovare, salariile executive milioane de dolari, avioane corporative, sediul palat, bonusuri și acționari?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: