filme-online-banner

Silkwood (1983) film online subtitrat

Regia: Mike Nichols
Actori: Meryl Streep, Kurt Russell, Cher
Anul: 1983
Gen: Biografie, Drama, Thriller
Durata: 131 minute
IMDB: 7.2

În cazul în care povestea lui Karen Silkwood a fost prima fiind vorbit despre ca un proiect de film Silkwood, l-am imaginat ca o politică expune, poate furios “Sindromul China, partea 2.” Nu ar fi lucrătorul nobil, tineri nuclear, conglomeratul rău, și, se profilează mai sus, capul de mort de un nor de ciuperca. Care ar fi putut fi un film bun, dar previzibil. Mike Nichols “Silkwood” nu este previzibil. Asta pentru că nu spune povestea unei conspirații, el spune povestea unei vieți umane. Există personaje negative din povestea lui, dar nici unul cu motive nu putem înțelege. După Karen este mort, iar filmul este de peste, ne dăm seama acest lucru este mult mai mult de film, probabil, ne așteptam.

“Silkwood” este povestea unor muncitori americani. Se întâmplă să lucreze într-o instalație nucleară Kerr McGee-in Oklahoma, face bare de combustibil plutoniu pentru reactoare nucleare. Dar acestea ar putea fi la fel de ușor de lucru într-o fabrică de textile de Sud (există ecouri ale “Norma Rae”), sau pe o linie de asamblare, sau pentru școlile publice din Chicago. Filmul nu este despre plutoniu, este vorba despre clasa muncitoare americană. Ticăloși sale nu sunt monștri; sunt oameni de organizare, Hotshots sindicatelor și oameni frica de a pierde locurile de muncă.

Ca se deschide filmul, Karen Silkwood se potrivește în mod natural în această lume, iar filmul Silkwood este povestea cum ea începe să iasă în evidență, cum ea devine un individ, crede pentru sine și este pedepsit pentru libertatea ei. Silkwood este jucat de Meryl Streep, într-un alt de ei performanțe mari, și nu există un mic detaliu in primele momente ale filmului, care dezvaluie modul complet Streep a crezut prin rolul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: