filme-online-banner

Sirena – Nymph (2014) film online subtitrat

Alt titlu: Mamula
Regia: Milan Todorovic
Actori: Natalia Guslistaya, Kristina Klebe, Franco Nero, Dragan Micanovic, Miodrag Krstovic
Anul: 2014
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
Durata: 94 minute
IMDB: 4.3/10 din 1272 voturi

“Te hipnotizează.” Prin aceasta, unul dintre personajele din film Sirena înseamnă: ea face un apel-delfin ca, convingatoare să obțineți în apă, atunci rips în bucăți. Ca și în cazul în care nu putea lipsi victime destul de ușor, ea are sprijinul unui alt criminal, un I-Know-Ce-You-Did-Last-vara fel de psihopat, care este rătăcire în jurul valorii de tragerea in teapa a persoanelor cu o ancoră. Doar un vechi, pescar singuratic (jucat de nimeni altul decât însuși Django, Franco Nero) vă poate-poate salva. Ar trebui să menționez acest marinar vechi poate da avertismente de rău augur ca nimeni altul. Monologuri-Doom încărcat abundă când e aproape Sirena.
NYMPH aka KILLER MERMAID aka Mamula este povestea Kelly și Lucy, două femei americane in vacanta. Tu crezi că sunt american, de asemenea, cea mai mare parte. Accente de est-europene scoti doar ocazional. Lucy Sirena este de planificare pe reunirea cu unul dintre ei fosti iubiti, Alex. Este o captură adevărat. Se pare, spre uimirea subconștientul lui Lucy, el este, de asemenea, implicat. Alex se va căsători Yasmin, din țara sa natală Serbia, dar nu după o ultimă roll în fân cu Lucy. Scandalos.
Acest lucru înseamnă viitoarea lui soție va fi de croazieră în jurul valorii de cu ei pe barca lui de putere ultra-lux. Grupul de oameni in vacanta partid este aproape completă. Apoi Boban se transformă în sus. Dar poți să-l suni pe Bob. “Ca actor, Bobby De Niro.” Acum că sunt toți împreună, acești prieteni și noi cunoștințe inventa ideea de a merge explora o bază militară abandonată, care, fără știrea la oricare dintre ele, este un fost lagăr de concentrare nazist. De asemenea, fără știrea lor, e vizuina o sirenă criminal, și însoțitorul ei criminal in serie.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: