filme-online-banner

Soferul de autobuz – Just Write (1997) film online subtitrat

Regia: Andrew Gallerani
Actori: Alex Rocco, Costas Mandylor, Wallace Shawn, Holland Taylor, Jeremy Piven
Anul: 1997
Gen: Romantic, Comedie
Durata: 102 minute
IMDB: 6.4

Ca lumina, ocazional indie jenant cu un spin hotărît Hollywood, “Soferul de autobuz” (care a câștigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de Santa Barbara din 1997) prevede totuși unele plăceri vinovate și are angajarea spectacole de plumb din Sherilyn Fenn și Jeremy Piven. Cablu și video pare ca locuri mai adecvate pentru imagine, care ar trebui să aibă nici o problemă găsirea unui public există, după un atac de teatru scurt.

Piven joacă în vârstă de 30 de ani, ghidul tur cu autobuzul de la Hollywood Harold McMurphy, care locuiește într-un apartament cu omul său spălat-up vechi (Alex Rocco). O piele de bivol de film și un visător, Harold mai degrabă se bucură de lui concert ghid turistic, in “Soferul de autobuz”, care îi permite să-și arate cunoștințele sale de istoria filmului, chiar dacă clienții săi ar vedea mai degrabă săpături Jean-Claude Van Damme decât să învețe în cazul în care Jimmy Stewart a trăit timp ce filma “E o viață minunată. ”

Harold “Soferul de autobuz” a rămas fidel lui însuși, întotdeauna asigurați-vă că ceva minunat se va întâmpla într-o zi. Acest eveniment mult-așteptat are loc atunci când a atrage ochiul de cald nou star de cinema Amanda Clark (Fenn), la un bar Hollywood ritzy. Dornici să impresioneze actrita, Harold izbucnește că e un scriitor cu un agent de mare-shot. Amanda este, de asemenea, o piele de bivol de film, iar ea și Harold a lovit off, devenind în curând mai mult decât prieteni. Când ea cere Harold să facă o rescriere pe o pic brânzos ea setat pentru a juca cu Brad Pitt, Harold acceptă fără tragere de inimă de locuri de muncă. Are într-adevăr cotletul la scenariu un film? Cum va acoperi minciuna lui despre profil înalt lui rep?