filme-online-banner

Soldiers of the Damned (2015) film online subtitrat

Regia: Mark Nuttall
Scenariu: Nigel Horne
Actori: Gil Darnell, Miriam Cooke, Lucas Hansen
Anul: 2015
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 4.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

World War 2 orori pe film apar de obicei într-un format realist, biografic. Deloc surprinzător, cu oroarea viața reală de război nu au nevoie de elemente fantastice suplimentare pentru carne de vită în sus numărul coșmar. Cu toate acestea, atunci când regizorii nu Veer departe de acestui mandat, rezultatele pot fi surprinzatoare si extrem de distractiv – norvegian mort zăpadă și de Fier Sky suedez ambele fiind exemple de cum sa aduca o sensibilitate B-film pentru cărțile de istorie in “Soldiers of the Damned”.

Soldiers of the Damned este un film mult mai grave decât oricare dintre cele două, dar nu mai puțin plăcută pentru asta. Luând în mister ocult care conține o mulțime de perspective credibile în dragostea nazist de misticism și spiritualitate pervertit, acesta oferă un gen supranaturală a alerga prin pădure.

Concentrându-se pe ordinele de maior Kurt Fleischer lui (Gil Darnell) de la SS sus alamă pentru a escorta profesorul Anna Kappel (Miriam Cooke) la o pădure misterioasă dincolo liniilor inamice, intriga construiește în mod constant în sus tensiunea și drama. Fleisher nu are nici o idee de ceea ce se întâmplă – doar că el și echipa sa va avea probleme mari în cazul în care misiunea nu. Doar ceea ce misiunea este – pentru a prelua un relicvă antică de o semnificație specială apare doar după tot felul de apariții și viziuni au intrat în cadru.

Ce, la prima vedere, pare a fi o oroare dress-up spectacol prost se dovedește a fi mult mai eficient decât atât. Există un sentiment autentic de mister a jucat în paduri, iar cei doi conduce Darnell și Cooke impregna personajele lor și intriga ca un întreg, cu o urgență reală și drama. În momentul în care așa-numitele nemuritori zombie începe lovind ecranul filmul “Soldiers of the Damned” a reușit să atragă în audiență pentru a web sa seducător.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: