filme-online-banner

Speranta Pierduta – Hope Lost (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Damiano Giacomelli, Francesco Teresi
IMDB Rating: 4,2
Regizor(i): David Petrucci
Actori: Danny Trejo, Mischa Barton, Michael Madsen

Filmul Speranta Pierduta se invarte in jurul Sofia, care este o fată român cu pasiune pentru actorie. O întâlnire întâmplătoare cu Gabriel (Andrey Chernyshov) la un club de pinteni ambițiile ei ca Gabriel pretinde a fi un producător care avea nevoie de fețe noi pentru spectacole sale reality viitoare. El spune că Sofia are un fel de fata si zambet care pot câștiga fiecare concurs la televizor. Răsfăț lui funcționează și pleacă imediat familia să însoțească Gabriel în Italia. Ambele călătoresc la Roma în mașină și petrece o noapte la un hotel. În dimineața, un proxenet apare în cameră și anunță că Gabriel a ei vândut pentru o sumă uriașă. Acum, ea este amenințată într lucrează ca prostituată pe străzi.
Viața ei mizerabilă confrunta un alt șoc de sosirea Ettore (Daniel Baldwin), care este în căutarea pentru o fată care poate fi consumat în filmarea unui film snuff. Cumparatorul de fata este cunoscut pentru atitudinea sa sadic și tratamentul barbar al fetelor. Ce fel de soarta viitoare a în magazin pentru această fată fermecătoare?
Traficul de sex a fost una dintre problemele preferate pentru filme și de multe ori apare în documentare și filme. “Speranta Pierduta” introduce noi unele caractere care sunt predefinite, previzibil și stereotipe. Ca aceasta este de fapt o poveste bazată pe personaj, ne putem aștepta în mod legitim pentru a viziona o poveste care ne oferă o idee despre mecanismul intern dintre personajele principale. Dar, din păcate, acest lucru nu are cum dramă adâncime și se bazează în mare parte pe un scenariu banal, lipsit de toate originalitate sau noutate.
Povestea Speranta Pierduta, se mișcă în grabă, sfidând orice logică și oferindu-ne impresia despre nerăbdarea scriitorului pentru a sări la punctul în care încercările Sofia începe. Ea se întâlnește Gabriel într-un club și fără nici o anchetă în realitate acest străin, ea părăsește familia ei și merge cu el într-o altă țară. Astfel lacune mar farmecul o poveste dramatică care este prost scris și regizat prost.