filme-online-banner

Steve Jobs The Man in the Machine (2015) film online subtitrat

Regia: Alex Gibney
Actori: Steve Jobs
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Poate unul dintre cele mai multe reacții nefericite dar inevitabile lui Alex Gibney lui “Steve Jobs The Man in the Machine” ar fi ca este un “eliminare” a co-fondator Apple. Nu e. Cu siguranță, filmul cult supune locuri de muncă “de personalitate, cum ar control severe, care merge un drum lung spre dezmembrare ea. Dar asta e parte dintr-un portret complex, care oferă la fel de mult in greutate la schimbarea lumii talentele locuri de muncă “ca să defectele sale personale.

Spre deosebire de cele mai multe documentare Gibney, care se spune într-un stil standard, la persoana a treia, de obicei fără narațiune, aceasta are un ton mai personal de la început, ca o modalitate de recunoaștere și sondare realitatea că, mai mult decât orice alt personaj , Jobs a pus “personal” în calculatorul personal și multe dispozitive, din ce în ce intime coborât din ea. Ca un intervievat-l pune, el a creat mașini care “simtit ca o extensie a sinelui.”

Diagrame propria relație cu ocuparea forței de muncă și creațiile sale prin intermediul ocazional voice-over, Gibney începe de mărturisindu propria mistificare la revărsarea la nivel mondial de durere care întâmpinat moartea Jobs de cancer în octombrie 2011. El a văzut astfel de reacție emoțională a deceselor premature de Martin Luther King, Jr. și John Lennon, cineastul spune, dar Steve Jobs The Man in the Machine nu a fost un activist pentru drepturile civile eroic sau un mare artist. Care a fost sensul că a avut loc pentru atât de mulți oameni, și a fost că adulare justificată sau rătăcit?

Această premisă “Steve Jobs The Man in the Machine” servește ca o rampă de lansare pentru o cronică a vieții și carierei locuri de muncă “, care încasările din mai mult de o tematică decât un mod cronologic, și care include o multime de materiale de la interviuri ca Jobs le-a dat de-a lungul anilor. De cont propriu subiectului, el a primit interesat de calculatoare ca un adolescent și, în virtutea de a trăi în nordul Californiei, au avut acces la companii precum Hewlett-Packard si Atari, în cazul în care el a fost în măsură să îndeplinească tineri ca-minded și aprofundeze fascinația lui cu experiență profesională.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: