filme-online-banner

Strania poveste a lui Benjamin Button – The Curious Case of Benjamin Button (2008) film online subtitrat

Regia: David Fincher
Actori: Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Jacob Tolano, Joeanna Sayler, Elias Koteas
Anul: 2008
Gen: Romantic, Fantezie, Drama
Durata: 166 minute
IMDB: 7.8/10 din 263356 voturi

“Strania poveste a lui Benjamin Button” este un film realizat splendid bazează pe o premisă greșită profund. Ea spune povestea unui om care este vechi atunci când el este născut și un copil, atunci când moare. Toți cei din jurul lui, toată lumea știe și iubește, cresc în mod obișnuit, și le transmite pe drum în jos. Așa cum am văzut filmul Benjamin Button, am devenit consumate de o condamnare care aceasta a fost pur și simplu greșit.

Lasă-mă să parafrazez cea mai veche poveste știu: La început, nu era nimic, iar apoi Dumnezeu a zis: “Să fie lumină”. Totul vine de la începerea, și noi toți par să împărtășească această conștientizare a direcției săgeții timpului. Există o linie de faimos e.e. Cummings care ar putea părea să se aplice lui Benjamin Button: și în jos a uitat ca el a crescut până. Dar nu, implică procesul de a uita tineretului nostru pe masura ce imbatranim.

Vom începe un film sau roman si presupune că va spune o poveste în timp cronologic. Flashback-urile și Flash-forward, am înțeles. În cazul în care se mișcă înapoi printr-o poveste (Harold Pinter lui “Tradarea”), este scene reflecta o cronologie văzut din comanda. Dacă o zi se (Harold Ramis “Groundhog Day”) repetă, fiecare nouă zi începe cu trezirea erou și merge mai departe. Dacă timpul este fracturat în ramificare cai (“Synecdoche, New York”), este vorba despre modul în care vom încerca să controleze viețile noastre. Chiar povești timp de călătorie depinde întotdeauna de direcția inexorabilă a timpului.