filme-online-banner

Styria (2014) film online subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza, Mister
Scenariu: Karl Bardosh , Mauricio Chernovetzky
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): Mauricio Chernovetzky, Mark Devendorf
Actori: Eleanor Tomlinson, Stephen Rea, Erika Marozsán

Prima mea proiect al aceasta recenzie a inclus o declama lung despre companie de producție și modul în care au tratat sustinatorii lor kickstarter. Declama nu a afectat scorul de film, dar eu cred că producătorii tratate susținătorii lor într-un mod de calitate inferioara si deschis rupt etosul crowdsourcing. Cu toate acestea, am decis pentru a elimina complet Rant (având doar acest mini declama), astfel încât să nu afecta prea mult de revizuire a unui film care (în ciuda evenimentelor din ultimele 18 luni) merită întreaga noastră atenție.

In Styria este 1989 și o mașină trage până la punctul de control din Ungaria. Precum și un conducător auto masina conține Dr. Hill (Stephen Rea, Interviu cu un vampir, Underworld trezirea si Varcolac: Bestia printre noi), un istoric de artă, și fiica sa Lara (Eleanor Tomlinson). Există o problemă la trecerea și gardienii sugereaza ea nu poate trece ca documentele ei nu sunt bune. O mită persoanele peste și la o masina de așteptare.

Ajung la destinația lor in Styria, un castel care a fost închis din 1917 și a fost folosit ca un sanatoriu pentru victimele de consum din cauza spa sub el. Le-a luat 10 ani pentru a Hill obține permisiunea de a elimina murale pictate în castel, împreună cu o Dr Burkson – care se va ajunge la castel cu fiica sa Anna. Hill a aranjat un tutore pentru Lara, Eva Pasztor (Erika Marozsán), și Lara a trebuit să vină după ce a fost expulzat din scoala ei internat – în cazul în care se susține că a împins o fată pe scări, ceva ce ea neagă, dar, de asemenea, ilustrat în ea jurnal. În acea noapte ea viseaza de a fi o fetiță și fiind atacat de o femeie care spune că este de a lua acasă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: