filme-online-banner

Supravietuirea accidentului – Wrecked (2010) film online subtitrat

Regia: Michael Greenspan, Carl Tibbetts, Baltasar Kormákur, Nick Tomnay, J.C. Chandor
Actori: Jacob Blair, Caroline Dhavernas, Adrien Brody, Ryan Robbins, Adrian Holmes
Anul: 2010
Gen: Mister, Aventura, Drama
Durata: 91 minute
IMDB: 5.2

Un bărbat, menționate în filmul doar ca “Supravietuirea accidentului” (Adrien Brody), se trezește, grav rănit, într-o mașină naufragiat în partea de jos a unui viroaga cu piciorul drept blocat între tabloul de bord și ușa mașinii. El are un picior rupt, și suferă de amnezie. El halucinații despre o femeie (Caroline Dhavernas) găsirea lui. De asemenea, el alungă o puma după ce două focuri de avertisment din revolver el preluat in masina. Supravietuirea accidentului: După câteva zile de a fi blocat în această poziție, el reușește să scape de masina de pârghie pe ușă mașină cu un comutator ștergător.
În mașină, el găsește mai multe pungi de bani. Audierea la radio auto cu privire la un jaf armat de un om pe nume Raymond Plazzy, și de a găsi un card de credit sub scaunul pasagerului cu numele lui Raymond pe el, el presupune că el este Raymond Plazzy, și că a comis jaful. Un bărbat din padure (Adrian Holmes) poartă un angrenaj de vânătoare dintr-o dată pare încearcă să jefuiască masina naufragiat. Raymond a încercat pentru a obține ajutor de la om, dar nu a dat nici, Supravietuirea accidentului, fugind cu o parte din banii furati. Apare un câine, iar omul urmează în pădure. El găsește în cele din urmă un telefon mobil de lucru într-o peșteră descoperi destinul tragic al vânătorului care a fost posibil atacat de Cougar. Omul nu poate obține un semnal în pădure.
Frecvent halucinant despre femeia, el în cele din urmă o șutează cu revolverul, după realizarea halucinația l-au dus înapoi la mașină. El decide apoi să iasă din viroaga. După crawling zile, el găsește un drum și un cadavru cu un permis de conducere care spune Raymond Plazzy. Apoi piese împreună ce sa întâmplat cu el

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: