filme-online-banner

Survival Family (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Sabaibaru famirî
Regia: Shinobu Yaguchi
Actori: Fumiyo Kohinata, Eri Fukatsu, Yuki Izumisawa
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Survival Family (2016)

După o întrerupere bruscă a puterii la nivel mondial, o familie din Tokyo este prinsă în haos, în timp ce milioane de oameni traversează țara în căutarea energiei electrice.

Mă așteptam pe deplin acest film să fie o comedie moronică, absurdă și iritantă. Deci, vă puteți imagina surpriza mea când se dovedește că acesta este de fapt un film bun. Da, este o comedie proastă, cu inimă ușoară, dar este amuzantă masivă de la început până la sfârșit și nu este niciodată atât de enervantă cum anticipasem. Cu toate acestea, dincolo de aceasta, conceptul său face pentru un ceas cu adevărat interesant, care oferă mult mai multe creiere și drame decât mi-aș fi imaginat vreodată din acest film.

Dar, înainte de a fi prea supărat cu o laudă înaltă pentru acest film, să începem cu umorul. Când vine vorba de comedia de aici, nu este deloc ingenios. Cea mai mare parte a umorului este fie o serie de gaguri prostie sau diverse neajunsuri ridicole pe care familia le intră în călătoria lor lungă în Japonia. Și totuși, la fel de prost ca totul, este de fapt foarte amuzant.