filme-indiene-banner

Talvar – Guilty (2015) film online subtitrat

Regia: Meghna Gulzar
Scenariu: Vishal Bhardwaj
Actori: Irrfan Khan, Konkona Sen Sharma, Neeraj Kabi
Anul: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller, Indiene
IMDB: 8.6

Subtitrare in Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!
Va tinem la curent!

Filmul Talvar incepe cu o introducere de Inspector Ashwin Kumar la funcția anual de poliție premier agenție investighează India, Departamentul Central de Investigații (CDI). La funcția de (1 aprilie 2008), ofițerii săi superiori l predea un caz de crimă dublă. Filmul apoi se duce într-un flashback de evenimente care duc la crime.

În noaptea din 15-16 martie 2008, Shruti Tandon (Ayesha Parveen), o fată de 14 ani este găsit mort în casa ei din Sameer Vihar de Noida, de părinții ei Ramesh (Neeraj Kabi) și Nutan (Konkona Sen Sharma). Polițiștii locali, în frunte cu inspectorul Dhaniram (Gajraj Rao) sunt incompetent, și nu știu elementele de bază ale urmăririi penale. Inițial, ei caută robul lipsă Khempal. Cu toate acestea, mai târziu, trupul descompus Khempal se găsește pe terasa clădirii în care trăiesc Tandons in filmul Talvar. Întrebarea de poliție prieten apropiat Khempal și asistent Tandons “Kanhaiya. Kanhaiya spune poliția că Ramesh Tandon ar fi fost implicat într-o afacere extra-conjugale, și Khempal ar fi fost implicat într-o relație cu Shruti din Talvar. Poliția începe să suspecteze pe Tandons, și după cândva, declara crimele ca un caz clar de onoare ucidere. La 25 martie, poliția aresta Noida Ramesh Tandon pentru cele două crime. Șeful poliției organizează o conferință de presă în care declară că Ramesh ucis Shruti și Khempal după ce a constatat le într-o poziție compromițătoare. Acest asasinat caracter Shruti duce la indignarea publică, iar cazul este predat la Departamentul Central de Investigații (CDI), elita țării de investigare agenție de poliție.

Echipa CDI este condusă de detectivul Ashwin Kumar (Irrfan Khan) și Inspector Vedant (Soham Shah). In Talvar, Kumar deține dispreț pentru primele raspuns desfundat care gresita ancheta inițială a criminalității scena. El crede părinții să fie nevinovat, și metodic construiește un caz împotriva asistent resentimente tatălui. Echipa sa va juca teste narco, in Talvar, încerca să dovedească faptul că asistentul și cei doi complici comis crimele. La 22 iunie 2008, el a exonerează oficial părinții, și Ramesh Tandon este eliberat din închisoare. Narațiunea, de asemenea, discută pe scurt desfacerea căsătoriei Kumar cu Reema (Tabu).

Așa cum Ashwin Kumar este pe cale de a încheia ancheta sa in Talvar, ofițerul său superior se retrage și un nou șef CDI preia. Inspector Vedant, în lăcomia sa pentru a obține o promovare, începe să lucreze împotriva Kumar. Acest lucru duce la o altercație între cei doi ofițeri, care rezultă în suspensie Kumar lui. La 9 iulie 2008, CDI mâinile peste cazul unui nou echipa sondă condus de fostul șef Kumar lui Pavel (Atul Kumar), care concluzionează că părinții comis crimele. În actul final, tabere rivale (de Kumar și Paul), cu ipoteze opuse, face cazul lor, înainte de șeful CDI in filmul Talvar. La 20 februarie 2011, CDI depune un raport de închidere în instanță Ghaziabad, numirea părinți principalii suspecți, dar afirmă că dovezile sunt insuficiente pentru a iniția urmărirea penală. La 15 martie, Tandons depune o pledoarie protest se opune raportul CDI lui. La 25 martie in Talvar, judecătorul respinge raportul de închidere și face părinții o acuzați în acest caz. Procesul începe la 8 iunie 2012, iar Tandons sunt condamnați pentru uciderea la 26 noiembrie în 2013.