filme-online-banner

Tammy (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Melissa McCarthy, Ben Falcone
IMDB: 4.9
Regia: Ben Falcone
Actori: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates

Melissa McCarthy are suficient influență în acest oraș și în această industrie, ca urmare a performanțelor remarcabile în masiv box-office spectaculos “Domnișoare de onoare”, “The Heat” și chiar “hoț de identitate,” pentru a face destul de mult orice film vrea. A folosit pentru a face “Tammy,” o comedie joaca in, a produs și co-scris cu soțul ei, Ben Falcone, care a direcționarea primul său lungmetraj. “Tammy” oferă McCarthy cu posibilitatea de a face o altă versiune a persona ea rectificata: o, vorbind gunoi-femeie al cărei obraznic aparent supra-umflate sentiment de măști auto o vulnerabilitate și o nevoie de acceptare și dragoste. Că acest tip de personaj are asemenea, un sentiment subversiv al umorului ne ține pe degetele de la picioare noastre și păstrează shtick oarecum proaspăt. McCarthy are un mod cu un anunț aruncat-off-lib o paranteza sau o observație sau o insultă, care oferă unele surprize inteligent atunci când crezi că ai această persoană totul.

Mă întreb ce altceva are în geantă de trucuri, deși. E clar un actor de comedie talentat și neînfricat, atât verbal cât și fizic. “Tammy” oferă sclipiri de mai mare profunzime dramatică, dar în timp ce este mult mai amuzant decat pare, ea are, de asemenea momente de tentativă de pregnanță care nu se simt întotdeauna câștigat. Calitatea de turnat, care include Susan Sarandon, Kathy Bates, Allison Janney și Mark Duplass, într-un semn în plus de McCarthy înalță putere cu siguranță premisa, care este în esență standardul, disperată comedie drum-excursie.

Când ne vom întâlni în primul rând Tammy, ea lovește un cerb în timp ce conduceți mașina ei Junker la slujba prost la o rată a treia restaurant fast-food. Ajungând într-o stare mult mai târziu și neglijent decât de obicei, ea ciocniri imediat cu managerul ei asistent încuiat (Falcone însuși, care a fost frecvent ei co-star). El a trage, ceea ce înseamnă ea se duce acasă mai devreme, ceea ce înseamnă ea găsește soțul ei (Nat Faxon) având o, gătită acasă cina romantica cu vecinul Missi, jucat de un teribil subutilizate Toni Collette. (Serios, ea devine poate trei linii. E o pierdere masivă de un talent imens.) Și astfel, așa cum ea a făcut-o de multe ori înainte, Tammy pachete de până lucrurile ei aleatorii și garderoba ei hidos și amenință să părăsească mic ei oraș Illinois, o loc, astfel insular și stunting că mama ei (Janney) și bunica (Sarandon) trăiesc două uși în jos. De data aceasta, ea face trecut de limitele orașului, deși, cu ajutorul bunicii Pearl Cadillac, teanc de bancnote bunica Pearl de $ 6.700 în numerar și bunica Pearl ea. Disperată de o aventura, Pearl ofera pentru a merge de-a lungul pentru plimbare. E, de asemenea, un diabetic care a uitat medicamentele sale, precum și un alcoolic în plină floare, ceea ce complică lucrurile.

Dacă nu sunteți distras de faptul că Sarandon este o simpla 24 de ani mai în vârstă decât McCarthy și că ei sexy comportamentul, viclean încă strălucește prin hățișurile sub peruca ei, argint, poate vei simți încurajat pentru a merge de-a lungul pentru plimbare, de asemenea . “Thelma & Louise,” acest lucru nu este, dar cele două actrițe au o chimie Sparky cu celălalt. McCarthy este agresiv și spurcat în timp ce Sarandon este sensibil și a pus-back. Și ei în mod clar destinate pentru probleme, ceea ce duce la solide, dacă râde împrăștiate. Situația lor complicate includ conexiune sexuală Perla promiscuu cu un Randy, Barfly vechi (Gary Cole), în timp ce Tammy flirteaza succes cu fiul său dulce, timid (Duplass). În timp ce este întotdeauna o bucurie pentru a vedea versatil, Duplass naturale, caracterul său se simte frustrant subscrise aici, făcând tubulare romantismul presupune că se dezvoltă între el și Tammy. Un accident-Jet Ski, un restaurant jaf fast-food, de ceva timp închisoare scurt și un generos 04 iul petrecere la casa de o lesbiană bogat (a nu-prostii Bates) și partenerul ei (o abia-acolo Sandra Oh), de asemenea, așteaptă . Dar între aceste antichități, Pearl și Tammy trebuie să lucreze, deși decenii vechi resentimente și eșecuri, în scopul de a obține atât de viața lor înapoi pe pistă. Încercarea la realizarea atât comedie caraghios și profunzimea emoțională necesită o atingere ușoară, care scapă uneori Falcone. Dar intenția este admirabil, cum este accentul pus pe personaje feminine eronate și modul în care acestea se referă la unul pe altul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: