filme-online-banner

Tăntălăi în sălbăticie – Strange Wilderness (2008) film online subtitrat

Regia: Fred Wolf
Actori: Steve Zahn, Jonah Hill, Jake Abel, Allen Covert
Anul: 2008
Gen: Aventura, Comedie
Durata: 87 minute
IMDB: 5.3

In “Tăntălăi în sălbăticie”, Steve Zahn, care poate face mai bine decât acest lucru, joaca rolul lui Peter Gaulke, The mișel, gazda-oală fumat de un spectacol naturii care a moștenit de la tatăl său și a permis să degenereze într-o umbră cablu-acces gata-pentru-a fostei sale . Când-Fed up angajatorului Gaulke lui (Jeff Garlin), seful unei rețele de tip canal Natura, amenință să anuleze serialul, loturile Gaulke până Winnebago lui cu echipamente aparat de fotografiat și membri deranjate, intoxicant-înclinate, aparent incompetenți echipajului (inclusiv Allen Covert “The Wedding Singer” și Jonah Hill a “Superbad”), precum și unități de Costa Rica în căutare de Bigfoot.

Ceea ce urmează este umor bong copios; un chefliu mobil declanșat de oxid de azot in “Tăntălăi în sălbăticie”; o întâlnire cu un nebun supravietuitor din Vietnam veteran (Robert Patrick), care prezinta cu mandrie pe testiculele lui mutilate; mai multe lame, numere dragute-profane chitara acustica efectuate de domnul Hill care te fac sa vrea sa fi vizionarea unui film Jack negru în locul; atacuri Piranha și rechini jucat pentru râde; și, probabil, o nedescris gag neimprimabilă,, desigur îndrăzneț care pune un curcan într-o poziție compromițătoare.

Adăugând la sensul că te uiți la un lung-metraj în glumă, caracterul domnului Zahn este numit după Peter Gaulke, un scenarist și scriitor fost pentru “Saturday Night Live”. Personajul Mr. Covert lui, un om de sunet, este numit după Fred Wolf, care este de a face debutul regizoral cu “Strange Wilderness” și este, de asemenea un fost “SNL” scriitor. Dl Wolf și dl Gaulke a scris scenariul.