filme-indiene-banner

Tevar (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Indiene, Romantic
Scenariu: Gunasekhar, Shantanu Srivastava
IMDB Rating: 4,1
Regizor(i): Amit Sharma
Actori: Arjun Kapoor, Sonakshi Sinha, Manoj Bajpayee

Pintoo (Arjun Kapoor) este un tânăr jucător Kabbadi care merge la lovit-factionism Mathura pentru a lua parte în practică. Acolo, într-o intorsatura a destinului, el salvează Radhika (Sonakshi Sinha) din Gajendar Singh (Manoj Bajpayee), un lider facțiune periculos, care este în dragoste cu Radhika și vrea să se căsătorească cu ea împotriva voinței ei. Pintoo încearcă să o consoleze, deoarece Gajendar Singh a ucis fratele in Tevar. Când a salvează Radhika, el umilește Gajendar în luarea pantalonii off. Ganjendar refuză să le pună din nou pe până când cineva găsește Radhika și aduce-o înapoi. Pintoo ajută Radhika scape și ia-o la casa lui în Agra, ascunzându-i în camera lui, cu ajutorul surorii sale, Pinky (Gunjan Malhotra).

În curând, părinții lui a afla ea se ascunde în casa lor. Radhika și Pintoo fugi din nou, iar ea se încadrează în dragoste cu el. A doua zi, după ce a luat grija de Gajendar și oamenii lui, Pintoo și prietenii săi meniurile Radhika la aeroport pentru a merge în America. Radhika strigă pe drum acolo, nu doresc să părăsească Pintoo. Ele aduc părinții ei să o vadă pentru ultima dată înainte să plece. După Radhika este securitatea aeroportului trecut, Pintoo își dă seama că iubește Radhika. Ea apare în spatele lui, spunând că ea a fost de așteptare pentru el să o oprească in filmul Tevar. Ea se întoarce să plece atunci când Pintoo este tăcut, a lua-o ca un refuz, dar Pintoo ei cheamă înapoi, și confirmă dragostea lor cu o îmbrățișare.

Tatăl lui Pintoo șef al poliției (Raj Babbar) și Gajendar apar la aeroport, și tatăl Pintoo îl arestează în timp ce Gajendar ia Radhika departe. În timp ce sub jurisdicția Gajendar lui, Radhika îl ironizeaza și spune că Pintoo va veni cu siguranta pentru ea. Gajendar merge la închisoare și cere Pintoo să vină cu el. Aici, Pintoo și tatăl său a rezolva relația lor, atunci când tatăl Pintoo exprimă că nu îngrijorat Pintoo va veni acasă nevătămați; mai degrabă, el îngrijorat pentru Gajendar.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: