filme-online-banner

The Blood Lands – White Settlers (2014) film online subtitrat

Regia: Simeon Halligan
Scenariu: Ian Fenton
Actori: Pollyanna McIntosh, Lee Williams, Joanne Mitchell
Anul: 2014
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.7

Un tânăr cuplu bogat din Londra se mute nord pentru a începe o viață nouă în ținuturile de graniță scoțian de la distanță în acest buget redus thriller britanic de scriitor caracteristica pentru prima dată Ian Fenton și director al doilea timp Simeon Halligan. Construit pe site-ul îmbibată de sânge a luptei vechi între limba engleză și scoțienii, casa noua șubred duo are surse de alimentare numai neuniforme, acoperire slabă telefon mobil și nici vecinii de mile în jurul. Ce ar putea merge prost in The Blood Lands?

Alb Settlers a avut premiera mondiala la Londra Frightfest săptămâna trecută în fața unui comunicat de teatru britanic limitată în această săptămână. Inteligent temporizat pentru a exploata tensiunile transfrontaliere de actualitate din jur iminentă referendum Scoția dacă a deveni o națiune independentă separatiste, jumpy thriller acasă-invazie Halligan are nevoie cu siguranță un unghi de actualitate pentru a ajuta vinde teren de subțire și de caractere subdezvoltate.

În prima noapte în fermă lor scoțian, in The Blood Lands, Sarah (Pollyanna McIntosh) și Ed (Lee Williams) sunt trezit de zgomote, care scârțâie înfiorător și creaturi sinistre rustling în umbră. În urma alarme false obligatorii și indicii de rău augur, lent-arde primul act explodează într-un coșmar confruntare pisica-a șoarecele și cu străini, răuvoitoare, inarmati cu topoare în măști de animale înfricoșătoare. Acțiunea devine în cele din urmă întins și de prindere cu o urmărire nocturnă-clinchetul nervoase prin pădure, în care balanța de putere se schimbă în mod constant între prădător și pradă. Halligan pastreaza amenințarea foarte uman și violența realist, in filmul The Blood Lands, care adaugă numai la oroarea-baterea stomac de fiecare rană de cuțit aspră și sângeroase fata, ciomăgit. Clar constrâns de bugetul său strans, alb Settlers are aspectul înghesuit și senzația de o dramă TV. Încă oferă unele emoții viscerale, mai ales în a doua jumătate, ci nu are originalitate, adâncimea sau performanțele puternice pentru a transcende capcanele sale gen schematice.