filme-online-banner

The Curse of Downers Grove (2014) film online subtitrat

Regia: Derick Martini
Scenariu: Bret Easton Ellis
Actori: Kevin Zegers, Lucas Till, Helen Slater
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: n/a

The Curse of Downers Grove se anunță în grabă ca un fel de thriller supranatural despre un oraș mic blestemat de o serie de evenimente bizare care duc spre decese inexplicabile in adolescenti. Atât titlul și premisa sunt înșelătoare cu privire la ceea ce filmul este într-adevăr, un exercițiu continuu în American Psycho autor Bret Easton Ellis “perspectivă nihilistă pe relațiile și dinamica socială.

Setarea este thriller-ul Teen tipic privind fată de liceu Chrissie Swanson (Bella Heathcote), care se trezeste urmarit de un jucător de fotbal cu numele de drogat Chuck (Kevin Zegers) și posse lui de sportivi. Chrissie, prin narațiune voce, este la fel de sigur dacă este sau nu hărțuire creștere pretinse de Chuck și gașca lui este opera forțelor umane sau inumane ca filmul in sine. Cu alte cuvinte, filmul The Curse of Downers Grove nu poate face până mintea ei dacă vrea să fie despre legende urbane sau un thriller stalker standard si in cele din urma reuseste într-un singur domeniu. Adevărata întrebare este, va răscumpăra acest Bret Easton Ellis de la implicarea sa în Paul Schrader lui canioane?

În mare parte, răspunsul este da, desi nu am nici o idee despre ceea ce totul are de a face cu blesteme. Atunci când este vorba doar despre un drogat care atașează obsesiv pentru a face viața de zi cu zi Chrissie e un iad, aceasta funcționează foarte bine cu mult mai bine și să se concentreze acțiune decât filmele lui Schrader. Bella Heathcote, în curând pentru a juca in Winding Refn lui Nicolas Neon Demon face Chrissie într-o eroină curajos și de resurse, care este mai preocupat de siguranța celor din jurul ei decât ei. Kevin Zegers este deosebit de eficient, ceea ce face antagonistul cap musculare nevrotic, irațional și periculos. Ceea ce ar fi un personaj negativ Easton Ellis fără Bret un obicei cocaină? Ți-am spus camee Tom Arnold fi tată abuziv și dominator lui Chuck? A fost el cu scopul de întorsătură dramatică Rodney Dangerfield în Născuți asasini? În orice caz, pentru o mare parte The Curse of Downers Grove mi-am amintit de antichități colegiale ale infinit mai bine Regulamentul de atracție turistică cu obsesiile uzuale Ellis “pe ecran, inclusiv, dar fără a se limita la sociopatie, privirile de ruinare, plictiseală, narcisism, dependenta de droguri și violență extremă moment.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: