filme-online-banner

The decent one – Der Anständige (2014) film online subtitrat

Regia: Vanessa Lapa
Scenariu: Vanessa Lapa
Actori: Tobias Moretti, Sophie Rois, Antonia Moretti
Anul: 2014
Gen: Documentar, Drama, Istoric
IMDB: 6.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Poate părea insensibil, dacă nu callously cinic, de a utiliza termenul de “valoare noutate”, atunci când evaluarea un documentar care se ocupă cu Holocaustul. Dar asta e exact ceea ce distinge “The decent one” Vanessa Lapa de la nenumărate caracteristici non-ficțiune anterioare, care au detaliate cea mai întunecată oroarea a secolului 20. Desen de la corespondența și documentele descoperite în timpul imediat după al doilea război mondial, în casa de comandant SS Heinrich Himmler, arhitectul sef al Soluției Finale, Lapa mai mult sau mai puțin permite liderului nazist pentru a oferi o, cont de prima mana de auto-servire din viața sa și crime. Rezultatul este un film care fără îndoială va intriga o diversă secțiune transversală de academicieni, istorici și împătimiții de istorie, în ciuda unor încercări discutabile Lapa a spori impactul dramatic al narațiunii ei.

“The decent one” este cel mai eficient atunci când se lipește de un plan de joc simplu: Ca actori nevăzute citit de la o acumulare neobișnuit de bogată și detaliată a materialului sursa – totul, de la jurnale și scrisori de dragoste la rapoartele oficiale privind execuțiile în masă – Lapa ilustrează pricepere (și contrazice ocazional) extrasele de centralizare cu imagini de arhiva excepțional de bine conservate. Directorul câștigă puncte pentru a rezista tentatiei de a se bazeze pe “dramatice re-creatii”, dar trădează o mână grea ori de câte ori ea adaugă efecte de sunet la filmul mut.

La un nivel de bază, “The One decentă” este un documentar biografic. Lapa urme rădăcinile lui Himmler antisemitismului la zilele lui de la facultate, o perioadă în care viitorul Zilotul nazist discutat in mod curent “problema evreiască – The decent one”, cu frații fraternitate, și sa simțit atras în același timp și respins de “fete evrei slutty, dar uimitoare” el întâlnite în taverne și în altă parte. Himmler mai târziu curtat și în cele din urmă sa căsătorit cu Margarete, o femeie de șapte ani senior lui, care-l cu dragoste poreclit “Heinie,” schimbat scrisori jucăuș cochet cu el, și sa plâns doar de fiecare dată când o mișcare “obraznic” – național-socialismul – ia ținut în afară.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: