filme-online-banner

The Drowning (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bette Gordon
Actori: Julia Stiles, Josh Charles, Avan Jogia
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Drowning

Un psihiatru se confruntă cu trecutul, prezentul și viitorul său, când se află implicat în tratamentul unui tânăr eliberat recent din închisoare pentru o crimă comisă când băiatul avea doar 11 ani.

“The Drowning” nu este un thriller erotic. Este un film construit pe sansa si cum se interpune doua vieti. Josh Charles joacă un psihiatru care a mărturisit împotriva unui ucigaș de 11 ani cu ani în urmă. Mărturia lui a pus copilul departe, dar acum copilul este un adult și destul de sinucidere. Charles îl salvează pe om să se sinucidă, dar apoi pune doi și doi împreună. Copilul recunoaște și Charles, care pune pelicula în jos pe o cale plină de spirit. Este atât de moody că filmul joacă starea de spirit Jazz în timp ce personajele își contemplă starea lor de spirit.

Nu-mi place să fiu cel care să-i spun, dar Julia Stiles a fost cam risipită în film. Ea face tot ce este mai bun, dar dispare pentru bucăți mari ale filmului. În cazul în care filmul reușește să vadă Josh Charles, decide încet ce are de-a face cu ucigașul care sa întors în viața lui. Privind un om de știință, un om de bună voință se dă încet la dorința de bază este uimitor. Ce este cu mine iubesc filmele în care oamenii merg primar? Cred că este mai degrabă o declarație de onestitate, decât o rupere psihică. Faceți cu asta ceea ce veți face, dar mi-a plăcut filmul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: