filme-online-banner

The Drownsman (2014) film online subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Scenariu: Chad Archibald, Cody Calahan
IMDB Rating: 4.1
Regizor(i): Chad Archibald
Actori: Michelle Mylett, Caroline Palmer, Gemma Bird Matheson

In mare parte Madison este in centrul atentiei, aceasta suferind acum de hidrofobie. Din aceasta cauza nu poate sa se duca la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale ei, deoarece ploua. In cele din urma Madison incepe sa fie din ce in ce mai sigura ca o entitate sinistra numita “The Drownsman” o va lua in lumea lui si o va omori fara niciun fel de mila. Atunci cand prietenii ei afla despre acest lucru, ei vor sa intre in contact cu Drownsman, insa in cele din urma afla ca este vorba despre bantuirea lui Sebastian Donner, un criminal in serie.
Madison are o frica de apa. Un an în urmă, ea a avut un accident și aproape s-au înecat. Când ea a fost sub, ea a fost tras în vizuina de The Drownsman. De atunci ea nu va merge în apropierea apei. Ea chiar trece aproape de nunta bestie ei, Hannah, pentru că ploua în acea zi. Prietenii ei s-au săturat și au de gând o intervenție a doua zi.

Șurub luna de miere! Cu ajutorul unui alt prieten care dabbles în lumea spirituală, The Drownsman, ei încearcă să ia legătura cu orice terorizează Madison. Se pare că ea a luat legătura cu Sebastian Donner, aka Drownsman. Donner a fost un criminal în serie, care ar îneca victimele și de a asculta bataile inimii lor, au murit. Madison trebuie să rezolve misterul ce Drownsman este după ea și prietenii ei. Deoarece odată ce contactul a fost făcută, nu poate fi nimic să-l oprească de la a lua-le pe toate la un mormânt de apă. Există o mulțime de a aprecia cu una dintre cele mai recente filme Chad Archibald lui (el are două filme la Fantasia acest an). Pentru unul, este ca old-school vibe stalker ucigaș care încearcă să imite aici, și funcționează în cea mai mare parte. Unul câte unul, fetele sunt culese de pe de Drownsman.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: