filme-online-banner

The End of the Tour (2015) film online subtitrat

Regia: James Ponsoldt
Scenariu: Donald Margulies, David Lipsky
Actori: Jason Segel, Jesse Eisenberg, Anna Chlumsky
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 7.8

Regizat de James Ponsoldt (“The Spectacular Now”), “The sfârșitul turului” s-ar putea potrivi bine pe un proiect de lege cu dublu “Amadeus”, un alt film despre un geniu și un artist mai puțin care basks în aura lui. Desigur, setarea este foarte diferit, iar mizele sunt mult mai, jos, “The End of the Tour” este un cont fictiv de week-și-jumătate care scriitorul Rolling Stone David Lipsky petrecut în urma târziu David Foster Wallace ca el a vizitat pentru a promova -doorstop dimensiuni sa capodoperă “Infinite Jest” Dar este încă povestea o persoană creativă competent, dar cufundată respectarea stralucirea de aproape, hrănindu-se cu ea, savurand în ea și resenting l.

De asemenea, este cu siguranță una dintre cele mai bune explorari cinema de de un incredibil de specific dinamică, care a gigantului cultural și reporter care fantasizes aproximativ o zi fiind la fel de mare ca și subiectul său, și în același domeniu. Ceea ce cu siguranta nu este este o biografie a lui David Foster Wallace, cu atât mai puțin o sărbătoare de muncă și viziune asupra lumii lui. Dacă acest lucru se dovedește un întrerupător de afacere, un bonus, sau un non-factor pentru telespectatorii vor depinde de ceea ce doresc din acest film.

“The End of the Tour” nu este cu adevărat despre Wallace (Jason Segel), deși el e celălalt personaj principal. Acesta începe cu Lipsky (Jesse Eisenberg) exprimă uimirea (dar de fapt gelozie), pe o revizuire rave de “Infinite Jest” în revista New York, un moment care stârnește obsesia lui cu Wallace. Ea în cele din urmă ne-a gândit despre sentimentele și cariera traiectoria Lipsky lasă, și dacă el se simte nici o vină despre utilizarea asocierea lui scurt cu Wallace să continue propria cariera ca un scriitor de cărți. În acest moment în viața lui, Lipsky a avut doar un volum publicat, un roman care puțini oameni au cumparat si mai citit; după unele ezitări, el foists pe Wallace în timp ce el invitat la Universitatea din Illinois în timpul unei ierni punishingly de gheață.