filme-online-banner

The Hacker Wars (2014) film online subtitrat

Gen: Documentar
Scenariu: Meredith Raithel Perry, Vivien Lesnik Weisman
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Vivien Lesnik Weisman
Actori: Andrew ‘weev’ Auernheimer, Barrett Brown, Jaime ‘asshurtmacfags’ Cochran

The Hacker Wars este atât de mult în știri aceste zile, care e greu să nu simți paranoic, pur și simplu a face o achiziție cu cardul de credit. Preocupările dvs. nu sunt susceptibile de a fi atenuate prin documentare Vivien Lesnik Weisman, în ciuda faptului că este vorba de jos fatis de partea așa-numitele “hactivists” care se presupune că încalcă în rețele publice și de calculator de afaceri de mare, în scopul de a promova transparența și în semn de protest a ceea ce ei eticheta “statul de supraveghere.” Profile mai multe mai notorii sau eroice mișcării cifrele în funcție de înclinația–The-ul Adâncimea Wars Hacker sacrificii și contextul în favoarea un baraj de mai mică de muscaturi de sunet informative.

Suntem introdus pentru prima dată la Andrew Auernheimer, poreclit “Weev,” un Internet de auto-descris “troll”, care a fost încarcerat după hacking AT & T și dezvăluie starea proastă a securității sale on-line. Jovial Weev, nepocăit este văzut pregătește pentru stint său închisoare, susținând că el așteaptă cu nerăbdare să “face noi prieteni si viitori parteneri de afaceri.”

Alte subiecte filmului The Hacker Wars includ Barrett Brown, un membru jurnalist al grupului Anonymous – cunoscut pentru lor măști Guy Fawkes și necajeste video-care sa aflat în fața unei propoziții 101 de ani de închisoare pentru o varietate de taxe, inclusiv hacking agenției de informații privat Stratfor. Printre colaboratorii sai in acest incident a fost Jeremy Hammond, a descris la un moment dat ca “electronic Robin Hood”, care execută pedepse de zece ani.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: