filme-online-banner

The Hidden Child – Tyskungen (2013) film online subtitrat

Gen: Crima
Scenariu: Maria Karlsson, Camilla Läckberg
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Per Hanefjord
Actori: Kaylee DeFer, Elisabeth Röhm, Christian Campbell

Scriitor Crime Erica Falck este șocat să descopere o medalie nazist printre posesiunile mamei ei târziu de. Bântuit de o copilărie de neglijare, ea decide să sape adânc în trecutul familiei sale și, în final descoperi motivele in The Hidden Child.

Anchete ei o duce la casa unui profesor de istorie pensionat. El a fost printre cercul mamei ei de prieteni în timpul al doilea război mondial, dar întrebările ei sunt îndeplinite cu răspunsuri bizare și evazive. Două zile mai târziu, el întâlnește o moarte violentă. Detectiv Patrik Hedstrom, soțul lui Erica, este în concediu de paternitate, dar în curând devine implicat în ancheta crima. Cine ar ucide fără milă astfel să-și îngroape secrete atât de vechi?

Fără tragere de inimă Erica trebuie să citească jurnalele de război mamei ei. Dar în paginile este o revelație despre trecutul dureros Erica lui. Ar putea ceea ce pic de cunoștințe ea a fi suficient pentru a pune în pericol soțul ei și copil nou-născut? Trecutul întunecat vine la lumină, și nimeni nu va scăpa de adevărul cum au ajuns să fie in The Hidden Child.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: